Värmen lever vidare

Igår kom vi hem efter några dagar på Öland. Baloo fick vara på kollo hos sin uppfödare igen och den här gången hade dom playdate med hans kullbror. Dom hade lekt järnet och haft det riktigt skoj tillsammans så det var kul att se! Jag får alltid massa uppdatering när han är där i form av bilder, filmer och text. :)

Idag har vi fortsatt att bara ta det lugnt här hemma, på förmiddagen åkte vi till stranden en sväng för att bada och sola. Resten av dagen har spenderats utan att göra något speciellt. Jag och Baloo har lekt och busat, Baloo har också fått bada och vi har ägnat tid till att packa upp och tvätta lite. Vanligt fix som man pysslar med när man har varit borta. Och läst förresten, läst massor hela sommaren.

Värmen fortsätter också, jag trodde inte att jag skulle säga det, men jag börjar bli lite less. Allt är fuktig och klibbigt, det är svettigt så fort man rör sig och man orkar därför inte göra något särskilt. Det har inte regnat på jag vet inte hur länge här hemma, dom lovade lite regn igårkväll men molnen drog förbi och det kom inte en enda droppe här. Men enligt prognosen så ska det bli lite svalare snart, bara imorgon kvar där dom varnar för den varmaste dagen på hela sommaren här. Pjuh!


Gillar

Kommentarer

Malin,
Håller med om att en börjar bli less! Hör ju till att en som svensk ska ta vara på varenda soldag men jag har liksom börjat stanna inne och kolla serier eller något för jag orkar inte vara ute ^^
maolions.blogg.se
My,
Jobbigt för man vill inte klaga på värmen heller eftersom det är fantastiskt. Men alltså det är galet ändå!!!!
www.mynordqvist.se
Iselin Renée,
Netti Starby,
Vad kul att ni har varit på Öland 😃 Kramis
starbys.se
Ellen,
Jag är faktiskt så himla trött på värmen. Längtar efter svalare temperaturer!
ellengrantz.blogg.se/
nwistrand
nwistrand,
Börjar också tröttna liiiite 😊 Galet att det har varit såhär sedan i början på maj nu =)
nouw.com/nwistrand