Onsdag 19 september

Så var det redan onsdag och vi befinner oss mitt i arbetsveckan. På något konstigt sätt så går dagarna mycket fortare när man arbetar hemifrån.

Efter jobbet idag har jag hunnit med så mycket känns det som. Jag och Baloo har tränat nose work med tema fordon. Jag har hunnit tvätta, gjort klart inlämningsuppgifter till båda mina studiekurser som jag läser just nu och beställt kosttillskott.
Nu på kvällen har jag varit på första tillfället av vallhundskursen och det var så himla intressant!
Några av er reagerade på att jag skulle på hundkurs utan hund idag men nu första gången var det bara teori. Eftersom att det är en vallningskurs så är det ju helt plötsligt andra djur att ta hänsyn till än våra egna och andras hundar. Nu måste man helt plötsligt ha koll på både sin egen hund och en flock med får eller kor. Så nu första tillfället var det som sagt enbart teori om hur vallhunden fungerar, deras instinkter och olika kommandon och olika sätt att föra hunden. Det var också teori om får, hur de fungerar och hur man läser fåren. Det är ju superviktigt att vi kan det eftersom man inte vill att fåren ska ta skada av att bli vallade, varken psykiskt eller fysiskt.


Gillar

Kommentarer

Iselin Renée
Iselin Renée,
Håper du har hatt en fin helg 😊www.iselinrenee.blogg.no
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229