Öland dag 1

Avslöjade ju häromdagen att vi har varit på Öland några dagar, närmare bestämt från fredag förra veckan till i måndags. Här kommer dag ett av vår vistelse! :)

Efter att vi hade lämnat av Baloo hos hans uppfödare igen så åkte vi vidare till Oskarshamn. Där intog vi en god lunch innan färjan gick över till Byxelkrok, Öland. Vi hade bokat ett pensionat i Byxelkrok för vår vistelse, två nätter, men pensionatet var minst sagt en besvikelse och direkt efter vi hade checkat in flydde vi därifrån.


Vi åkte ner till marinan igen och tog en promenad längs stranden ut till denna fyr. Här satt vi en stund och bara nöjt av vädret, av havet och av varandras sällskap. När magen började kurra gick vi upp till restaurangen på marinan och åt en härlig middag.

Efter middagen åkte vi iväg på en liten road trip, bland annat hit för att kika på raukar. Här njöt vi också av en fantastisk solnedgång.


När solen hade gått ner och vi kände oss klar här så åkte vi vidare.

Kvällen avslutades på Böda Sand där Panetoz spelade live. Vi njöt av musik, härlig strand och en god glass innan vi begav oss tillbaka till pensionatet och den första dagen var till ända.

Gillar

Kommentarer

Jasmine
Jasmine,
Så vackra platser! Kul att du delar med dig.

(Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg om vår andra dag i Stockholms skärgård.

Kram
rosanatt.blogg.se
Pauline
Pauline,
så vacker pussbild!
lillafrokenhurtig.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229