Lördag 5 maj - Vandring och vin

Ja, inte samtidigt då. Inte den här gången i alla fall. Jag har läst på väderrapporten innan att det skulle bli riktigt fint väder denna lördag men när jag vaknade så var det inte alls det? Det var molnigt, kallt och blåsigt. Jag ställde in mig på att ha en innefixardag och började dona hemma efter att frukost intagits.

Men så ser jag hur solstrålarna mer och mer letar sig in genom fönstret och det är plötsligt värsta pangvädret! Då fullföljde jag mina tidigare planer istället och svidade om till bekväma kläder, packade en liten väska och tog med mig Baloo. Tillsammans så vandrade vi en etapp på Östgötaleden. Jag har precis upptäckt denna och vill beta av så många etapper som möjligt under sommaren och hösten. Mer om vår promenad i ett eget inlägg sen tillsammans med en bildbomb.

Efter att vi kom hem så hoppade jag in i duschen en snabbis innan jag och B åkte iväg för att fixa lite ärenden. När vi sedan kom hem igen så hörde en vän av sig och frågade om jag ville mötas upp i trädgården för lite vin i kvällssolen.. eeeh, ja tack! Satte mig på cykeln och trampade iväg. Vi satt uppe på ett berg och hade utsikt över staden och kunde njuta av solens sista strålar tillsammans med chips, rosé i plastglas och härligt snack. Fantastisk dag och kväll med andra ord.


Gillar

Kommentarer

Pauline
Pauline,
Sofia
Sofia,
Så jäkla härligt! Man blir så glad av fint väder 😃
sv: det gick väldigt bra att jobba faktiskt, så sjukt skönt 😊
sofiavaha.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229