Ledighet och ännu mer vandring

Så skönt det var med en extra ledig dag igår! Extra skönt också eftersom att det var dagen efter en after work plus att det var fortsatt fantastiskt väder ute. Dagen skulle givetvis tas tillvara på så jag och Baloo begav oss ut igen på vandring. Vi betade av en annan etapp på Östgötaleden. Den här gången 4 km "stadsnatur". Det var faktiskt en fin slinga med massa grönt och härligt natur också. Vad jag inte visste men blev varse om var att det i skogen gick en så kallad K9 Biathlon tävling. Alltså en tävling där hund och förare ska springa en sträcka i skogen som är full av olika hinder som man tillsammans ska ta sig över, under och förbi. Så det var ju massor av hundar och människor i rörelse i skogarna. Plus att det var hästtävling, fyrspann, så det kryllade också av hästar med vagnar.

På kvällen sen tog jag med mig hundarna till en skogsglänta för fotografering. Ljuset var magiskt där och det var ett hav av vitsippor. Men de bilderna kommer i ett annat inlägg.

Här får ni se gårdagens vandring istället!

Mycket asfalt blev det på denna tur!


Men härlig natur också, här går vi förbi ankdammen.


Dessa vildsvinsskulpturer var mycket konstiga tyckte Baloo som först skällde på dom och hade inga planer på att gå förbi.


Efter lite övertalning gick det dock bra att gå fram och nosa!


I samband med hästtävlingarna så kunde man också få provåka andra hästar och vagnar runtom i området.


Sedan var vi äntligen framme i Gamla Stan vilket var slutmålet på denna etapp.Gillar

Kommentarer

nwistrand
nwistrand,
Såå härligt med extradagar ledigt 😃 Såå fina bilder!
nouw.com/nwistrand
Maria
Maria,
Vilken fin och härlig promenadväg! Så fina och härliga bilder, det är så fint ute i naturen nu 😊
gairamsbilder.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229