Första veckan på semestern

Så har första veckan av min semester passerat och den har minst sagt varit innehållsrik. Första helgen så var det kennelläger för hela slanten med Baloo. En gång om året samlar uppfödaren alla valpköpare, gamla som nya, för ett träningsläger på brukshundklubben. Det här året var inget undantag, alla kommer inte såklart men jag tror att vi ändå var runt 15 hundar. Det är så roligt att se hans kullsyskon för att jämföra dels tillväxt men också beteende och utveckling. Det är också roligt att se hans halvsyskon från tidigare kull för att jämföra de kullarna med denna kull.

I år tränade vi tävlingslydnad, nose work och agility. Vi fick också en uppvisning i freestyle och healwork to music. Det var himla rolig och givande träning, tyckte nog både jag och Baloo!
Kennellägret varade både lördag och söndag men tyvärr blev det inte många bilder tagna. Efter avslutning på söndagen så åkte Baloo med sin uppfödare hem för att vara på kollo några dagar.


Och medan Baloo var på sommarkollo hos sin uppfödare så var stora delar av min familj här på besök. Redan på söndagskvällen kom mamma och hennes man samt min syster, hennes sambo och deras två barn. Så efter kennellägret på söndagen så åkte jag och B till deras hotell för att äta middag och se på VM-finalen. Äntligen var denna fotboll över :-)

På måndagen åkte vi sedan till Varamon för att bada, det var så himla varmt i vattnet att till och med jag som är en badkruka numera med glädje låg i vattnet länge. På hemvägen stannade vi till vid Brunneby Musteri och Cloetta.
Middag åt vi sedan hemma hos oss, tacos, snacks och lite sällskapsspel.

På tisdagen hade grabbarna bokat in golftid så vi tjejer åkte till Söderköping för att besöka Smultronstället och äta lite glass. Eller ja, det är ju några rejäla glassar man får där, vi tog några som ändå inte var de största men orkade inte äta upp dom ändå. När vi var mätta på glass och hade strosat färdigt i mysiga Söderköping så begav vi oss hemåt.

Syrran med familj åkte sedan vidare till Jönköping för en natt och vi andra roade oss med äventyrsgolf. Till middag köpte vi pizza som vi intog utomhus i parken och sedan spelade vi kubb. Så mysig dag och kväll!


På onsdagen var det sedan dags för grabbarna att ta hand om barnen. Jag och mamma begav oss hemifrån vid halv sju tiden på morgonen och åkte sedan vidare till Jönköping för att hämta upp syrran. När vi alla var samlade påbörjade vi resan mot Ullared. Där var vi sedan hela dagen och shoppade loss. Jag hade sagt innan att jag inte behövde köpa något alls och hade inget som jag skulle titta på när jag var där. Tyckte ändå att jag klarade mig undan bra och tog inte alls något som var onödigt eller något som jag inte hade sagt förut att vi behövde.
Det mesta jag handlade var dessutom presenter till olika barn som fyller år under sommaren och hösten så jag var nöjd när shoppingdagen väl var över.

Jag tog tydligen inte heller en enda bild under hela dagen i Ullared så nu hoppar vi vidare till torsdagen.
Torsdagen började med att alla samlades hemma hos oss på morgonen och så firade vi syrrans yngsta dotter som fyllde 1 år dagen till ära. ❤

När alla presenter var öppnade och fikat var intaget så begav vi oss allihopa till Kolmården. Där kikade vi på delfinshowen (fy vad vi är hemska), såg den nya delfinbebisen, kikade på de andra djuren, åkte Wildfire och hängde i Bamses värld. En mycket lyckad dag och efter x antal timmar så begav vi oss iväg för att hämta hem Baloo och familjen begav sig hemåt åt sitt håll.


Under fredagen och lördagen var det sedan inte många knop här hemma. Baloo var helt slut efter dagarna hos sin uppfödare och på fredagen så låg han och sov exakt hela dagen. Han orkade knappt följa med ut på promenad utan släpade då tassarna efter sig i marken, haha. Så fredagen låg vi bara på balkongen och läste bok.
Och lördagen så tog vi med en filt ut och låg ute här i parken i flera timmar. Baloo kunde vara lös då det inte var någon annan där så han kunde gå och pyssla med sitt och jag låg och läste. Emellanåt gick vi till platsen där Baloo kan bada vilket han uppskattade.

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Så härlig vecka och mysiga bilder 😊
idanilssonphoto.se
Pauline
Pauline,
vad kul med bamse 😃
lillafrokenhurtig.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229