Efter långhelg

Jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk midsommarhelg oavsett vad ni har hittat på. Min helg har varit lugn då våra första planer blev inställda. Vi hade några andra alternativ men när allt kom till kritan kände vi för att bara vara hemma ändå. Vädret var ostabilt, det regnade till och från samtidigt som det blåste stormvindar så vi hade ingen lust att hänga med på midsommarfirande utomhus.

Istället satte jag igång med att rensa här hemma, haha. Jag tog fram alla olika lådor, gick igenom alla byrålådor och högar överallt. Sorterade, slängde och gick ner med en del i förrådet. Sedan gick vi ut och busade med Baloo på fotbollsplanerna innan vi gick in och gjorde middag. På kvällen tittade vi klart på de sista avsnitten av serien Younger. Så himla bra. Jag var först inte alls imponerad och tittade ett avsnitt precis när serien kom och sen struntade jag i den. För ett par veckor sedan gav jag den dock en ny chans och nu har jag plöjt alla fyra säsonger på 3 veckor hehe. Och det var typ min midsommarafton det här året.

I lördags så var vi uppe tidigt av någon anledning och när klockan var 8 hade jag redan ätit frukost, gått ut med hundarna och var i full fart med att tvätta fönstren. Tvättade alla fönster och fick sedan feeling och storstädade hela lägenheten. Sån där städning när man flyttar på alla grejer överallt för att inte missa en enda fläck att städa och torka. Även hundarna fick duschas så att allt skulle vara rent, hehe.

Igår avslutade vi helgen med att vandra en ny etapp på Östgötaleden.

Hela helgen har jag haft som en klump i magen och inte riktigt kunnat slappna av. Jag och Baloo var till veterinären igen i onsdags och vi väntar på besked från de prover som togs då. De kommer förmodligen idag. Sedan innebär varje midsommar att det har gått ytterligare ett år sedan en fin människa plötsligt lämnade denna jord. Något som får en att alltid den här tiden tänka på hur skört livet är och att man aldrig vet när det tar slut. I år är det 7 år sedan och det är ofattbart.

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg
Johanna Utterberg ,
Låter som ni hade en härlig långhelg ändå och skönt att få rensa. 😊 Vi har också lite samma känsla i magen varje midsommar, att ytterligare ett år har gått som vi saknat en väldigt nära människa och att man blir påmind om att inte ta någon för givet <3
johannautterberg.se
FILIPPA
FILIPPA,
Så fina bilder!
filippalofsved.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229