Det är mycket nu, men det blir bättre sen..

Alltså den här veckan kom direkt från helvetet tror jag? Den har inte varit riktigt sann från start.

Måndag morgon börjar det med att jag får en fågelbajs (!?!) i huvudet under morgonpromenaden med Baloo. I mitt tidsschema på morgonen ingår det inte att duscha åt tvätta håret vilket gjorde att hela morgonen blev stressig. På jobbet dröjde det sedan bara ett par timmar innan det utbröt fullständig kaos med medarbetare som gapar och skriker, det är påhopp och pajkastning och jag har på riktigt aldrig varit med om liknande. Jag har på mina tidigare arbetsplatser varit med om kunder som har skrikit eftersom jag har suttit på de arbetsuppgifter som jag har gjort, jag har varit med om chefer som har skrikit främst inom restaurang men aldrig någonsin har jag varit med om att kollegor står och skriker öppet på varandra och drar upp flera år gamla incidenter?!

Tisdagen började med att jag blev attackerade av en duva (!) när jag cyklade till jobbet. Jag trodde in i det sista att duvan skulle vika av vilket den inte gjorde så i sista sekund så fick jag skrikandes slänga mig av cykeln för att undvika att duvan skulle attackera mitt ansikte. Det var så sjukt och så obehagligt och killen som kom bakom mig stannade och var typ helt chockad och sa att han aldrig sett något liknande. Arbetsdagen började sedan med flera krismöten på grund av måndagens kaos och det dröjde inte länge förrän nytt kaos utbröt på ett av mötena. Alltså det övergår mitt förstånd hur vuxna människor kan bete sig på en arbetsplats. Strax innan arbetsdagen tog slut så fick jag ett mail från ledaren på rallykursen som meddelade att dagens kurs var inställd, så himla typiskt! Vi som hade sett fram emot detta kurstillfälle.

Istället tar jag med mig båda hundarna och ska åka till ett naturreservat för att provgå en promenadsträcka inför en kommande hundpromenad. Och Baloo var ren pest och pina under hela den 3 kilometer långa promenaden. Han pep och gnällde, kastade sig hit och dit i kopplet, snurrade runt flera varv, hoppade och studsade och var allmänt jobbig prick hela vägen.

På väg hem skulle jag stanna och tanka bilen och det går plötsligt bara att tanka för 146 kronor trots att jag visste att jag hade pengar på kortet. Blev frustrerad och åkte därifrån. Till en annan mack för att pumpa däcken. Bilen framför mig parkerar precis framför däckpumpen och GÅR IN på macken för att handla?! Jag får snällt köa bakom denna stillastående och parkerade bil och vänta på att människan kom ut från macken och kunde flytta på sin bil.
När hon väl kommer ut och jag kan börja pumpa däcken inser jag att jag har åkt ifrån mitt tanklock på den andra bensinstationen. Åker tillbaka och hittar det inte. Tittar längs hela vägen men det finns inte någonstans alls.

Kan den här veckan bara sluta nu? Tack på förhand.

Det var i alla fall fin promenadmiljö.

Gillar

Kommentarer

nwistrand
nwistrand,
Men ooh :// Hoppas det vänder nu!
nouw.com/nwistrand
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
Det är fint där, vid de dammarna och runt omkring har jag fotat några porträttfotojobb 😊 Segt att mycket gick snett dock :/
blogg.anniesfotografier.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229