Äntligen fredag

Så var det äntligen fredag och den första arbetsveckan efter semestern har passerat. Det är lite komiskt hur alla första dagen efter semestern har ansträngt sig lite extra. Man har fixat håret, sminkat sig lite mer och satt på sig lite finare kläder som man har köpt nya på semestern. Men nu så här på fredagen så är alla inne i samma gamla mönster och har på sig samma gamla trasor som innan. Som när man gick i skolan och första skoldagen var så speciell, man trodde att alla hade förändrats under det där sommarlovet. Man skulle ha hunnit bytt stil, klippt och färgat håret och komma tillbaka som en ny människa. Men efter en vecka i skolan så insåg man att alla är precis som vanligt och har blivit bekväma av sig igen.

Det ska i alla fall bli skönt med helg nu. Jag har medvetet låtit den här helgen vara obokad för jag visste att jag skulle vara helt slut efter en vecka på jobbet. Det var så galet mycket att ta igen när jag kom tillbaka att jag kände "jag ska aldrig mer ha semester för det är inte värt det när man kommer tillbaka" ungefär. Det har tagit mig hela veckan att jobba ikapp mina fyra veckors semester och nu behöver jag andas.

Gillar

Kommentarer

Carolina
Carolina,
Superfin bild! Tufft det där med att behöva ta ikapp bara för att man tar en välförtjänad semester... Men skönt att du nu kommit ikapp! 😊
Sv; <3
knaset.com
Suzanne
Suzanne,
Låter rimligt att ta igen sig efter en arbetsvecka. 😃
www.missphilipsen.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229