Update å så...

Typ. Blir inte så mycket bloggande för mig eftersom jag sällan har tid eller ork. Båda barnen somnar visserligen vid 20.00 men Wynja vill bara sova på mig fram till sista flaskan vid 23.00 så jag kan inte skriva då heller, för då vaknar hon. Kollar på serien Handmaids tale när hon sover, men nu har jag sett alla avsnitt som kommit ut i säsong 2 så istället kanske jag ska läsa boken som jag fick av svärmor, den verkar intressant! "LÅT MAMMA BAJSA IFRED!" heter den, av Malin Meekatt Birgersson.

Igår fyllde Milo 3 och hade lite kalas för släkten. Han och kusin Melker verkade ha roligt iallafall och Milo fick gå lös på tårtan och mosa den som han ville hehe... Om några månader kommer lillasyster att kunna vara med och leka lite mer också, men än så länge rullar hon bara runt på vardagsrumsgolvet och äter på hans leksaker. Dock så är Milo mer intresserad av sin lillasyster nu än förut. När hon är ledsen så pussar han henne och när hon är glad så busar han med henne, men det kan bli lite för hårdhänt ibland. Wynja älskar sin storebror, hon skiner upp när han skrattar eller busar och hon förstår inte alls varför mamma blir arg när brorsan rullar över henne på golvet och försöker få henne att fäktas med svärd....eh... ja...

Just nu är det jobbigt med en 7 månaders. Hon vill krypa men törs inte. Istället står hon på alla 4 och gungar tills hon lägger sig på mage och rullar iväg i sidled. Hon vill bara bäras, bäras, bäras och min rygg går av snart. Jag längtar tills hon kan krypa och roa sig själv lite så att jag kan få saker gjort! Eller sitta och leka med Milo.

Nu sover lillfisan så nu kan jag inte skriva mer... puss adjö!

Gillar

Kommentarer