Header
Likes

Comments

Nu tycker jag allting har gått för långt, när till och med 12 åringar tycker dom är för "tjocka". 


Vad fan spelar det för roll om du inte ser ut som värsta "barbien" med en super skinny mage, C-kupa och en stor röv. Dom proportionerna går inte ihop, hur ska din super skinniga kropp kunna bära upp stora pattar och ett ännu större röv? Det går inte, så varför fortsätter vi svälta oss, träna som galningar på en tom mage, trycker i oss en jävla massa piller för dom "KANSKE" får en att gå ner i vikt. Sminkar över varje litet fel som hittas i ansiktet, spenderar flera tusen på krämer som "KANSKE" gör huden yngre, kanske tar bort porrmaskarna som man behöver ett mikroskop för att se. Alla dyra krämer, allt svältande "KANSKE" får dig att likna en victora secret modell, men vad får all den här stressen att nå det ouppkomliga dig att må på insidan? Har du någonsin tänkt på all skit du trycker i dig för att bli fin på utsidan förstör bara det som är vackrast på dig INSIDAN!

Vi är skapta på olika sätt, i olika former, olika hudfärg, olika längder vi är alla olika. Och vet du vad det som du hatar mest på dig själv är faktiskt det du ska älska mest, för det är något som gör dig till just dig. Varför hata det som kräver 1000ggr mer energi än att älska det, och lägga energin på något bättre istället?

Jag kan inte säga att jag inte har hatat mitt utseende för det har jag. Jag försökte göra allt för att se ut som något som kommer ut från en fabrik, helt perfekt och plastig inget som sticker ut som gör jag till jag. När jag inte lyckades gå ner flera kilon i veckan så skärde jag sönder mina armar, jag tänkte om jag inte lyckas se bra ut har jag ingenting kvar att leva för. Men jag hade fel. Jag kanske inte är den smalaste, har dom största bristerna och det snyggaste rumpan men jag har något annat som bara jag har, mina brister och fel som jag hatade förut som jag nu har insett att jag älskar. För dom gör mig till just mig!

Och jag har också insett en sak under min resa på att uppnå det ouppkomliga, Hur ska du någonsin kunna älska någon när du inte älskar dig själv?
Du måste kunna älska dig själv och inse att du är fin, vacker och underbar som du är. Du behöver inte se ut som någon fotomodell som ändå inte ens ser ut som så i verkliga livet utan är photoshopad.

Så istället att hata något som inte finns att hata med börja älska det, älska din kropp för den är skapt för just dig! För du är vacker precis som du är.

Så peka bara finger till alla glåpord, tankar för du är perfekt som du är!


Likes

Comments