Har du lige som jeg, gået i en længere periode og drømt om, at købe en ny bil, men ikke følt der var luft nok i budgettet?

Så er jeg sikker på, du vil finde dette blogindlæg omkring leasing interessant!

Jeg har ca. 20 minutter til og fra arbejde i bil, plus minus morgentrafik. Jeg er afhængig af bil, da de offentlige transport muligheder, er mildest talt elendige. Hvad der tager 20 minutter i bil, tager mig langt over en time, med offentlig transport. Derudover har jeg et konsulent job, hvor jeg kører rundt i hele landet, og holder foredrag. Så det jeg forsøger, at sige mellem linjerne er, jeg er ekstrem afhængig af min bil.

Jeg kører lige pt rundt i en Golf fra 2005, som begyndt at synge på sidste vers. Derfor har jeg det sidste halve års tid, kigget mig om efter en ny bil. Jeg har altid drømt om en Audi, men jeg har måtte indse, at det tidligere ikke har været realistisk for mig, at købe en bil af den kaliber. Det var indtil jeg fik øjnene op, for mulighederne i at lease en bil i stedet for, at købe en.

Flexleasing = Ny Audi

Jeg kom fornylig i dialog med drengene fra Formula Leasing og de introducerede mig for flexleasing privat. Hvis ikke du er bekendt med flexleasing, lige som jeg ikke var, så handlet det kort og godt om, at du splitter betalingen af registreringsafgiften op. Så i mod du ejer bilen, kan du i stedet lease den og spare penge.

Så jeg røg med det samme ud og prøvekøre forskellige Audi modeller for, at finde ud af hvilken en der passede bedst til mit behov. Jeg var glad for jeg skulle handle hos Formula Leasing, da de drenge dernede vidste alt om biler. Jeg er ikke meget for at indrømme det, men når det kommer til biler, er jer ret uvidende. Men der var ikke det de ikke vidste, og jeg følte mig virkelig tryg og følte ikke de havde sælgerbrillerne på, de forsøgte inderligt, at hjælpe mig med, at finde den rigtige Audi til mit behov.

Jeg endte med, at købe en Audi A6, hvor der er god plads til når familien og jeg skal på skiferie eller sommerferie. Vi er bilferie familie, så derfor var det vigtigt der var god plads. Jeg er ovenud lykkelig for min nye bil og at jeg fik øjnene op for flexleasing

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments