Header

Har köpt mig lite kärlek. Var beredd på en fullständig review när jag har fått testat det men kan redan nu säga att jag inte är besviken. Jag menar, kolla bara Make Up necessären!!!! To die for ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag saknar att vakna upp på morgonen och se fram emot dagen.

Jag saknar att tycka om mig själv och känna att jag duger.

Jag saknar att ha på mig mina favoritkläder som inte passar längre.

Jag saknar att hitta på saker med familj och vänner utan att tycka det är jobbigt.

Jag saknar att inte känna mig stressad hela tiden.

Jag saknar helt enkelt att må bra.


Likes

Comments

Ja vad har hänt sist kan man undra. En hel jävla dröse skulle jag säga ;) Sen senaste inlägget har jag varit hos min pappa och sovit över (vilket är extremt sällan). Eftersom pappa och hans nya sambo bor typ mitt i ingenstans flydde jag kan man nästan säga dit för att kunna försöka fokusera på att plugga körkortsteori i lugn och ro i sällskap av vår fina katt Chilla. Ni hör ju på namnet! En snällare, roligare och finare katt går inte att hitta. Pappa och hans sambo köpte henne i början av året och då var hon lite tveksam och höll sig undan och ville INTE kela bara på hennes villkor. Men nu är det som en helt annan katt när hon känner sig trygg, går att busa och sova på en i flera timmar.

Jag har även under den senaste veckan fortsatt plugga teori och haft en hel del körlektioner. Är så nära slutet av den resan så vill lägga allt jag har på det! Men trots det har jag hunnit med en jäkligt kul 20 års fest, besök hos pojkvännen, handlat julklappar, gått på Sanna Lundells föreläsning och till sist idag varit hos min fina syster för välbehövlig catch up.

Har mått si så där under denna tid, känner mig extremt stressad och nervös exakt hela tiden vilket ger att jag inte kan slappna av och ofta ont i nacken vilket gör ännu värre att jag inte kan slappna av. Gråter lite sådär spontant ibland när bägaren rinner över och vill bara försvinna och tänker när ska det någonsin bli bra. Men det kommer det tillslut har börjat försöka intala mig själv, bara vägen dit som är så jäkla jobbig, tråkig och tydligen väldigt lång. Men det kommer bli bra!

Bjuder på några bilder på vår fina Chilla

Likes

Comments

Har ett tag nu kollat på denna enligt mig ursnygga palett från Sleek som heter i-Divine - Goodnight Sweetheart. Tycker den har sååå gudomligt fina färger och jag har hört mycket bra om Sleek överlag. En annan sak som på senare tid har blivit viktigt för mig, iallafall när det gäller smink, att det är cruelty free. Den har funnits på JRF.se och jag har med mellanrum varit inne och kollat på den flera gånger på den för att säkerställa att den fortfarande fanns kvar. Men idag, till min stora besvikelse när jag kika in så är den slutsåld.. Då kanske ni undrar varför jag inte beställde den när den fanns men hade en liten plan nämligen hehe. Trots att de inte är en sådan jättedyr produkt ville jag vänta med att beställa den därför att inom en liten snar framtid är min uppkörning och för att boosta mig själv tänkte jag beställa den efter jag klarat det som en liten present till mig själv. Har verkligen kämpat arslet av mig denna höst för detta lilla jäkla körkortet och har trott att ens boka en uppkörning skulle varit omöjligt. Får se om jag kan hitta den på någon annan hemsida och hålla tummarna att det inte är allt för mycket dyrare.

Likes

Comments

Tänkte börja mitt första inlägg och berätta kort om mig själv, började skriva men insåg tillslut att vem fan tänker jag lura. Hade bara skrivit som att allt var happy days och livet lekte. Visst livet leker just nu i och för sig fast på ett helt annat vis.

Jag är en snart 20 årig tjej. Gå på konserter är min största hobby och lägger allt för mycket pengar på det. Jag är en person som är extremt nyfiken, gråter lite allt för mycket till Disney/Pixar filmer (lol), gillar pengar (=snål) samtidigt som jag gillar att spendera, nyfunnen kärlek till smink, vanligtvis väldigt positiv men som just nu är i botten på mitt psykiska mående. Dels just därför bestämde jag mig för att börja blogga, jag har alltid som sagt försökt vara positiv och se det ljusa i negativa saker men jag orkar inte göra det just nu. Sedan är jag även så dålig på att berätta hur jag egentligen mår eller sätta fingret på det själv, och skriva typ någon dagbok funkar inte då jag tycker det är otroligt tråkigt att skriva för hand (thank god för datorer) så tänkte att varför inte försöka ge det här en chans? Kanske kan skriva av mig lite av det som jag håller inom mig och hoppas att det känns bättre. Vi får se helt enkelt. Jag blir väldigt glad och se tex min header som jag knåpade ihop förra veckan under en kväll och vill gärna tänka mig att det ska var en glad och positiv blogg det här men till en början kommer det nog vara väldigt blandat, för vill inte bygga upp en fake fasad utan istället hoppas att det senare kan bli den blogg jag egentligen föreställer mig.

Likes

Comments

Jahopp blev man med blogg helt plötsligt. Har gett det ett försök innan, får se om det går bättre den här gången..

Likes

Comments