Header

DM Retro 699kr - ASOS 243kr - DM Retro 799kr

Bubbleroom, Make Way 300kr - VILA 550kr - Ellos 599kr

Jag vet att många letar efter en lång klänning till studenten. Letade som en galning efter en lång studentklänning, men det finns ju så få! Dåligt tycker jag, långklänning är jättefint, och dessutom vill inte alla visa benen.

Hursomhelst! Detta är några av de finaste jag hittade. Jag tycker personligen att en studentklänning ska vara hyfsat enkel, men den får gärna innehålla spets eller virkat!


BALEN

När det gäller balen blir det ju då lite svårare. Bra balklänningar är väldigt svårt att hitta i Sverige. Om man är ungefär normallång och inte har så jättehöga krav på perfekt passform så kan man ju beställa från Miinto, Nelly, Bubbleroom etc. Men är man som jag: under 1.60 och har väldigt höga krav, då är det måttsytt som gäller! Jag har hittills bara hittat EN vettig sida som säljer balklänningar till ett okej pris och levererar till Sverige utan dolda kostnader. Sidan heter sofiamoore.se och detta är några av deras klänningar:

Alla deras klänningar kostar mellan 1490-2990kr och man kan få dem måttsydda eller i vanliga storlekar. Du får även välja mellan många olika färger till alla klänningar plus att man får gratis tygprover om man vill! Tycker sidan verkar asbra men uppdaterar när jag själv har fått min klänning (kommer förmodligen beställa den längst till höger).


HERREGUD SKOR

Ja, man kanske lätt glömmer bort skorna när man har så mycket klänningar att köpa, men skor är ju också viktigt (ja man dör om man inte har snygga skor). Så här kommer några tips:

Din Sko 299kr - Nly Shoes 199kr (rea skynda!) - Din Sko 399kr

Låga svarta pumps är perfekt till balen, kanske även till studenten? Om jag hade pallat att gå i höga klackar hade jag köpt något liknande de supersnygga sandaletterna från Nelly. Till flaket (eller varför inte hela tiden de är ju assnygga?) kanske man ska satsa på ett par sneakers. Dessa äger jag själv och kan säga att de är assköna och helt klart prisvärda! Än så länge gillar jag dem bättre än mina Nike Air Force som jag hade innan! (eftersom de är exakt lika fast mycket billigare hehe)


Så detta blev ett långt inlägg! Hoppas det var till någon hjälp för någon! PS. klicka på bilderna för att komma till produkten

Likes

Comments

Dessa snygga pumps från Even & Odd kan bli dina för 299kr på Zalando. Inte något man använder till vardags kanske, men supersnyggt till lite finare tillfällen! Tänk de persikofärgade till en fin vit sommarklänning med blommor i matchande färg, som denna, från Bikbok, eller de ljusblå tillsammans med en matchande kappa, typ denna från Zara eller en lyxig trenchcoat från BOSS Orange!

Likes

Comments

Micah Gianneli är en modebloggare som jag har följt på Instagram (@micahgianneli) sedan länge. Det går också att följa henne på hennes blogg micahgianneli.com.

Den här människan klär sig så snyggt att det typ gör ont!! Alltid lika perfekt in i minsta detalj, sånt gör att jag kan sitta i timmar och bara stirra! Jag är väldigt svag för enkla klädesplagg som är sådär perfekt sydda som bara dyra kläder är (tyvärr). Hon använder ofta beige och smycken/detaljer i roséguld som ni kan se på bilderna, vilket jag tycker är väldigt fint, speciellt i kombination med vitt! Måste också ge beröm till hennes fotograf, bilderna är otroligt fina!


Likes

Comments

Céline 2150€ och 3200€

Dior (Price unknown)

YSL 2350€

Sånt som man bara har råd med i sina drömmar! Måste nog säga att den vita väskan från Céline är min favorit, den är så enkel men ändå så perfekt!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw