Jag vet inget annat än slår tunnel på mig själv flyr från samma ångest jag är alltid på väg. Men den jagar ikapp mig vilse i ett luftslott, jag sjunker längre ner när jag borde klättra uppåt. Drömmarna jag hade jag var nära på ge upp dom, lät dom visa vägen genom varje jävla motgång. Jag var ego, besatt av alla chanser inte redo, jag tappade balansen och jag föll ner. Tröttnade på tramset, jag sa fuck det och snart kommer segerdansen men vem tror dig när allt du gör är drömmer och vad tror du när allt du har är drömmar. Jag förstod sen att jag måste klara det här själv, det kommer att bli bättre så länge jag gör rätt.
Du har gett mig vingar och tack vare allt du har gjort får du mig att flyga över asfalten. Du har lärt mig springa och jag ska ge allt jag har. Tacksam för allt jävla skit som har lett mig hit.
Har gjort mina fuck-ups tyngd på mina axlar. Skyllt på alla andra för det är aldrig nån' som fattar, fattar nu att det var jag som varit tappad. Förlåt för allt jag sabbat. Tänkte ba' på mitt så fick alla andra lida. När allt kom omkring så stod du vid min sida. Fånga mina drömmar och lärde mig flyga. Jag var nära att tappa det totalt, du var dära jag minns det som idag. Det är lugnt nu allting sluta bra.
Höga berg och djupa dalar, lite yr det får man vara för varje dröm som dog och varje dumt beslut jag kan le åt det för jag flyger nu. Jag känner att allting bara lättar, jag har änglar på båda mina axlar.
Inga tårar kvar jag bara skrattar nu. Är det så här det känns? Jag tror jag fattar nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

• Alperna
• Barcelona
• Roadtrip genom Europa
• Fjällen by summer
• Konserter
• Äta minst 2 vegetariska rätter i veckan
• Färga håret någon ovanlig färg
• Bli nyttig, sluta äta godis 
• Prova en maträtt jag aldrig skulle tro att jag kunde äta.
• Lära mig säga ifrån. 
• Vara utan min mobil 5 dagar.
• Frossa i lyx (en gång iallafall...) 
• Prova en annorlunda klädes stil, kanske den kan bli prefekt på mig.
• Träna. 
• Ha en vegansk vecka.
• Alltid försöka vara omtänksam och positiv.
• Ha the day of my life i Köpenhamn. 
• Skicka flaskpost.
• Köra en Lamborghini. 
• Dricka mindre energi dricka! 
• Hålla rent och snyggt i lägenheten. 
• Åka på massor med roadtrips.
• Sova under stjärnorna.
• Lära mig att tycka om mig själv som den jag är till 100% 
• Få rida på Falsterbo Horse Show

Och Bara Vara Mig Själv

Likes

Comments

Idag har varit en riktig throwback dag..
Körde ner till Bökeberg efter jobbet, sjukt vad jag faktiskt saknat det stället believe it or not. Inte så att jag saknar Historian, Engelskan, matten, you name it. Saknar stället, alla sena kvällar med hästarna i stallet, gemenskapen.. Ångrar mig ofta att jag inte tog bättre vara på tiden där trots att åren där var bland dom värsta i mitt liv så var dom samtidigt dom bästa i mitt liv. Det stället har utvecklat mig som människa så extremt mycket.
Historien om dom där tre åren kan vi ta någon annan gång när jag har tid att skriva 5 A4 papper.
Var en sväng i Svedala också, ICA ❤❤ Alla som ätit en baguett på Ica i Svedala kan relatera!
Körde förbi favorit huset i Klågerup också, saknar mina ensamma kvällar där.. Trotts att jag var mörkrädd och bara vågade ha gardinerna nere så var det så skönt att få va ensam!

På återseende Bökis!

Likes

Comments

Ännu en vecka med för mycket att göra framför mig.. Började 07:00 i morse, äntligen tillbaka hos mina fyrbenta favorit kollegor! Är alltså tillbaka där jag jobbade i vintras när jag slutade skolan (för att sedan börja igen), varför jag slutade skolan kan vi ta en dag då det är fint väder och solen står till höger på himlen.. Back to ämnet, jobbar alltså 07:00-16:00 tills lördag, ska efter 16:00 hinna hem och rida mina egna 7 hästar också.. Yay! Sen var det tävling på söndag med Drottningen och Guldhästen och sen var det måndag igen ja..
Ganska skönt att fixa stallet själv hela dagen dock, man hinner med en massa tänkande. Hälsade på i Försvarsmaktens monter uppe i Göteborg, militär är något jag funderat på ett tag att bli.. Kollade lite på dom olika utbildningarna, funderade först på Högvakten, det lät säkert och bra! Däremot tror jag marinen hade varit extremt spännande! Men där kommer mitt problem, vatten och båtar.. Hade antagligen dött av en panik attack eller något liknande om jag skulle leva på en båt.. Men men kan inte söka in för ens nästa år ändå så.

Fick lite ålders noja också.. 20 år? Om bara 5 månader? Vill fylla 18 år igen.. Time flies..

Ganska rörigt inlägg men ungefär så här rörig är min hjärna just nu så då har ni fått hälsa på i den med..

Likes

Comments

Klockan är 21:54 och här sitter jag, på näst sista hästen för idag och funderar över livet.. Am I dreaming? Eller är jag lyckligt lottad? Kanske både och? För jag drömmer ofta, inte någon dröm om ett bättre liv eller någon dyr sak.. För jag har allt jag behöver för att vara lycklig. Jag drömmer om framtiden, vad jag ska göra för att nå mina mål. Handlar inte bara om mina mål med hästarna, utan mig själv också. Hur ska jag gå tillväga för att vara den bästa versionen av just mig? Hur ska jag leva för att må riktigt bra! Jag är ganska självkritisk, kanske inte utåt men inom mig. Det är både till fördel och nackdel.
Så här sitter jag klockan tio på kvällen och funderar över vad jag har gjort för att förtjäna detta livet eller dessa hästar kanske jag ska säga. För det är dom som gör att jag tar mig upp ur sängen 07:00 på morgonen, och det är dom som gör att jag sitter här nu klockan 22:00 och fortfarande har en häst kvar att rida. För det är dom jag lever för och det är framför allt dom som får mig att vara den bästa versionen sv mig själv. Mina absolut bästa vänner som finns där för mig dag som natt, sommar som vinter, regn som sol i absolut tystnad, tystnaden som får en att känna sig så extremt trygg.
Dream big, work hard! What doesn't kill you makes you stronger!

Likes

Comments

Ensamma kvällsturer med min favorit kille.. Inte en vanlig kille då utan min guldhäst*!
Har kommit in i nått flow med att lyssna podcasts.. Tycker det är extremt intressant med typ psykologipodden eller Psyket.. Ovanligt att jag lyssnar på sånt..?!?! Haha nä inte riktigt..

Anyway lyckades ta ett silver på skånska mästerskapen idag.. Hade ju världens bästa häst som hjälpte mig såå..! Det gjorde dessutom mitt liv lite bättre just nu! Yay!!

Nu ska jag bara fixa 29 miljoner saker till i stallet.. See ya

Likes

Comments

Första hästen riden, har aaaalldeles för mycket att göra idag (as usually).. Jobbar till lunch ca sen ska jag vidare och fika med mormor! Och sen måste jag såklart till emporia och köpa lite nya kläder inför Europa road tripen, åker på tisdag!! (SEMESTER!!!). Ja och sen måste jag inom banken + rida några hästar till..

Likes

Comments

...men det hjälper sällan dom som blivit våta.
Sverige, säg mig! När bjuder du på sommar? Ser mörkt ut just nu måste jag säga..

Var ute och sprang en runda för mig själv ikväll (hela 9km?!?!). Svängde in om nya ute gymmet, stod mest och tittade som ett frågetecken (?) och undrade hur sakerna skulle användas..

Älskar att va själv (Ta inte illa upp kära vänner jag tycker om er ändå). Till skillnad från innan då jag kände ett måste att ha någon runt om hela tiden och jag var tvungen att veta att ingen skulle försvinna. Men i slut ändan måste man vara sin egen hjälte. Människor kommer inte alltid vara där för dig så stå upp och och lär dig ta hand om dig själv! Enjoy your own company! Jag säger inte att jag alltid "enjoying my own company" verkligen inte men jag försöker iallafall!

Gillar att utforska nya ställen så ni får en bild från när jag utforskade någon gammal kyrkoruin vid Prästaskogen!

Likes

Comments

Falsterboveckan..!! Du har varit efterlängtad dom senaste veckorna.. Jobbat 24/7 senaste två veckorna och det var nästan droppen när jag jobbade till 02 på natten och började 07 på morgonen denna helgen som var.. Men som sagt Falsterbo veckan är här! Även om det inte betyder mer sömn så är det iallafall en lugnare vecka! Har redan skämt bort mina fyrbenta vänner alldeles för mycket och det är bara onsdag..
Nästa år ska jag ha bättre flyt med mina oturs hästar och kunna rida in till fullsatta läktare! Wow säger jag bara!

Likes

Comments

Eller iallafall närmre en sommar kväll än vi haft senaste veckan.. Kanske Sverige kan bjuda på lite fint väder nu?
Dagen har rullat på ganska fint, provridning på New Forresten gick som en dans. Fått ihop lite jobb och hunnit vara en sväng på banken, råkade gå och köpa en sadel till Super snabba Måra..
Guess where you'll find me next week..? Hela veckan på Falsterbo! Where else?
Nu är jag sådär alldeles för trött och ska hinna rida innan jobb imorgon, varför slutar det alltid med att jag är uppe så sent när jag alltid går upp tidigt? Och varför finns det så många frågor men så lite svar..?
Never mind.. Sleep well cykelställ

Likes

Comments