Vardag

​Igår hade jag en "liten fredagsmyskväll". Jag satt och tittade på Youtube och åt KinderMaxi Mini. Vad gjorde ni igår? Kommentera

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bakat, Vardag

​I Onsdag så bakade jag och en kompis kladdkaka fast i muffinsformar. Vi hade även hemodlade jordgubbar till, och det blev supergott!

Likes

Comments

Youtube

​Berättar om Minis blogg mm. Tryck på videon för att se den:)

Likes

Comments

Mode&smink, Övrigt

​Smink som är testat på djur vill nästan ingen köpa. <men ibland kan man ha fått/köpt något som tyvärr är testat på djur. Och så har hänt för mig när jag var mindre. Så om ni ser något sminkmärke i mina videos som är testat på djur behöver ni inte kommentera de.(har fått mycke kommentarer om de) Jag håller på att göra slut på allt djurtestat smink och sedan aldrig köpa de produkterna mer. (bilden gjorde jag bara så det skulle passa in med det jag skrev)

Likes

Comments

Youtube

Jag har nästan fått 400 prenumeranter, vilket är helt sjukt! Det fattas 20 stycken till 400 prenumeranter! Jag tänkte "fira" för 400 prenumeranter sen, (om jag får de dvs). Jag vet inte vad jag ska göra på kanalen då, så ni kan gärna ge förslag här i kommentarerna eller skicka på DM (DirectMedelande) på instagram till: kaninenmini ,det är min "oprivata" instagram, fast för Mini.

Likes

Comments

Info

​Förlåt för det inte har kommit upp något på bloggen under någon månad. Jag har gjort om bloggen och kommer att börja blogga igen. Jag var inte riktigt nöjd med hur designen var så det fick bli en standard, vit bakgrund och svart text. Standard helt enkelt!

Likes

Comments

Youtube

​Förlåt för jag inte har uppdaterat så mycket på bloggen. Ska bli bättre på de!

Likes

Comments