Header

Gangen

Hei dere! Håper 2018 har behandlet dere bra så langt. Jeg ville innom og gi beskjed om at det blir stille et par uker på bloggen fremover. Jeg kommer tilbake, men akkurat nå trenger jeg fokuset et litt annet sted. Stor klem fra meg! ❤️

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Reise

Våknet til en tidlig bursdagsgave i dag jeg! TUR TIL ROMA! Woho! Ikke før om 1,5 måned. Men noe så morro! Med søsteren min og moren min, så en skikkelig jentetur altså :) Jeg har aldri vært i Roma før, men mamma har vært der et par ganger og søsteren min har vært der en hel haug. Og de elsker det! Så tipper jeg kommer til å bli like forelsket i stedet som de. Jeg og samboeren hadde egentlig tenkt oss dit en ukes tid på våren i år, men da får jo jeg en liten smakebit før han :)

Vi skal bo på Grand hotel plaza som ser veldig fint ut! Superlekkert interiør hvertfall.

Dette var en fin beskjed å få siste dagen i 2017. Og målet for 2018 må jo definitivt være å reise mer enn året som har vært. Men uansett, GODT NYTTÅR kjære lesere! Vi blogges neste år :)

Likes

Comments

Stue

Tenk, nå er det straks 2018! Dette året har gått så utrolig fort. Kan nesten ikke tro det. Når jeg skal skrive ned datoer så skriver jeg fremdeles 2016, haha! Men det er jo evigheter siden i følge kalenderen.

Vi skal bort til et vennepar i morgen sammen med flere andre. En edru kveld på meg, men en enda finere start på 2018 uten dundrene hodepine. Ja takk til det :) Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk ikke drukket alkohol på nyttårsaften på 4 år omtrent? Vi har jo tidligere vært på hytta alene sammen med en livredd Mowgli (han hater fyrverkeri), men i år er han med foreldrene til Thomas til Gålå. Så da blir det bort i gata her og svinge danseskoene sammen med gode venner. MEN, som alltid er jeg ute i siste liten med nyttårskjolen. Ingen som henger i skapet frister, så da blir det en liten tur bort på senteret for å titte litt. Håper jeg finner noe fint.

Nyt den siste lørdagen for i år! Jeg har fått mast meg til tacokveld i dag, så året kunne ikke sluttet bedre for min del. Hehe. Men skal ha skikkelig taco da. Med koriander, lime, tomat, maistortilla og strimlet biffkjøtt! NAM :) Lager ofte salsaen selv og da blir tacoen virkelig yummy! Må prøves.

Likes

Comments

Jul, Hverdag

GJETT HVEM SOM VAR PÅ JULEMARKEDET IGJEN I DAG? Hahahhaha, meg! Altså, hva er det med meg og julemarked? Tydeligvis tatt igjen for det tapte nå i romjulen.

I dag ville jeg dedikere et innlegg til denne julen som rett og slett har vært den beste på mange år. Hele desember har faktisk vært full av julestemning hvor jeg har fått tid med samboer, venner og familie. Ikke minst har jeg spist masse god mat, arrangert julebord med en haug flotte mennesker og dekorert hus og hytte til jul. Normalt sett kommer alltid julestemningen krypende helt på tampen av desember. Men i år har jeg vært nissemor fra 1. - 24. desember! Så her kommer et lite bildedryss fra både hus, hytte og hverdagsliv.

Desember startet med hyttetur alene sammen med mamma for å pynte tre. Noe som var utrolig hyggelig! Deretter har det gått slag i slag med pepperkakebaking sammen med venner, adventsfrokoster, julebord, julemarkeder og sist men ikke minst; jul på hytta med den fine familien min. Toppen av kransekaken var selvsagt ring på fingeren og bryllup i august/september 2019! 

Og TUSEN TAKK til alle som har klikket seg inn på bloggen i desember! Det har vært veldig gøy å blogge for dere de siste ukene. Ingen tvil om at innlegget med garderoben i gangen kom på topp 3 listen over hva dere likte, og jeg skal definitivt bli flinkere til å oppdatere med lignende innlegg hvor dere kan få tips til smarte løsninger. Nå er det straks nytt år, og nye muligheter. Og ikke minst, ny jobb på meg! Mer om det senere :)

Likes

Comments

Tv-stue

I dag har jeg kost meg i Oslo sentrum og tatt en aller siste tur ned til julemarkedet! Så koselig med kun meg og søsteren. Vi fikk snoket litt på romjulssalget også, men det var ikke mye å skryte av enda.

Under juletreet i år så lå det en nydelig pute fra House of hackney i rosatoner (snakk om oppmerksom svigermor som hadde fått med seg at jeg likte disse!!). Dessverre var ikke samboeren like giret på rosa nyanser i interiøret, så puten måtte byttes i andre fargetoner. Og det fikk jeg gjort i dag :) OG SE SÅ FIN!!

Skal ta bedre bilder i dagslys til dere i morgen, men måtte bare ta noen mobilbilder straks jeg fikk den på plass i daybeden. For den passet som hånd i hanske. Er det ikke det man sier da?

Daybeden har jeg fått haugevis av spørsmål om, og den kommer fra Bohus. Bestilt i det mørkeste stoffet de har. Anbefales! :)

Likes

Comments

Stue

Hei dere! Beklager litt laber oppdatering så langt i julen. Men jeg ville bare nyte tiden på fjellet sammen med familien. Også var det jo ganske godt å komme hjem til samboeren i går når vi ikke hadde sett hverandre siden lille julaften! Kan fortsatt ikke tro at vi skal GIFTE OSS! Woho! Det blir så stas. Han er jo virkelig drømmemannen, så jeg var heldig der :)

Men dere? Når ryker julepynten ut av huset hos deg? Jeg skal kose meg noen dager til med juletre i hus, men første nyttårsdag må det ut. Og jeg kjenner meg såå klar for det nye året! Kommer definitivt til å bli det beste året i mitt liv. Det er jeg sikker på.

Bildene er fra tidligere i desember. Og den flotte blomsten døde mens jeg var på juleferie. Dessverre ingen grønne fingre på samboeren.. Nå skal vi snurre film videre her! Blogges mer i morgen. KLEM!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg er sikkert som de fleste andre jenter, og har drømt i mange år om å gifte meg med drømmemannen! Lille julaften fikk jeg livets fineste gave (til nå hvertfall). En ring på fingeren av kjæresten min. Og endeeeeelig så kan jeg endelig starte og smådrømme om kjoler og festlokaler.

Mamma var rask med å handle inn bryllupsmagasinet så jeg har så smått tittet i det nå i romjulen. Masse fint! Men det er ingen hast med planlegging. Vi har fremdeles mye annet vi har lyst til å få gjort før det er fest og bryllup på budsjettet vårt. Men om 2 års tid, DA må det bli vielse og fest :)

Det er jo en hel verden av ting jeg aldri har satt meg inn i før! Og jeg må innrømme at det blir jo veldig stas å kunne sette en endelig dato + starte planlegging av detaljer. Enn så lenge så skal jeg kose meg med å drømme meg bort i flotte inspirasjonsbilder på Pinterest etc.

Håper dere har kost dere så langt i juleferien? Her går det i spill, julefilmer, mat og snop! Gleder meg til å komme hjem til smoothiemaskinen min nå, for her er det fullt i mageposen. Haha! Men koser oss masse! Stor klem til dere.

Likes

Comments

Jul

Hei fra Trysil! Her er juletacoen inntatt og alle pakker pent plassert under treet. Julestemningen er 100% på plass med fyr i peisen og julefilm på TV! Nå skal det nytes!

Jeg ville innom og ønske dere alle en riktig god jul! Jeg fikk verdens fineste julegave allerede i dag. Men mer om det senere. GOD JUL :)

Likes

Comments

Jul

- it's christmastime -

Jeg har fått så mange spørsmål om denne koppen etter at den kom med på en instastory og et bilde her inne. Og derfor tenkte jeg å dele det i et innlegg! Koppen er kjøpt på TGR (i Krakow, men de har også TGR her hjemme) og den er prikken over i'en når jeg skal ha meg en kopp med kakao på kveldene nå. Den oser julestemning.

Jeg har også noen tilsvarende kopper fra Søstrene Grene som jeg kjøpte i fjor, og de er også ganske så fine. Tror du finner slike koselige julekopper i de fleste "billigbutikker" nå i førjulstiden. Disse er fra Pottery Barn og er helt like! Se sååå søte :)

Ha en fin torsdag!​

Likes

Comments

Etter innlegget i går hvor jeg nevnte tradisjonelt, norsk juletre. Så kjente jeg at jeg egentlig hadde mest lyst på norske flagg og røde kuler på mitt eget tre. Dessverre er det allerede pyntet, så jeg må nesten ha det til gode. Slik ble juletreet her hos oss i år!

Masse gull, noe nytt og noe gammelt. Mye av pynten er kjøpt når jeg og Thomas har vært på ferie i New York. Og det er jo hyggelig å ha minner hengende på treet :) Legg gjerne igjen en kommentar på hvordan DU pynter treet?

I dag skal jeg en raskt tur på sykehuset før jeg skal pakke bagen og gjøre meg klar for fjellet. Før jeg kan reise opp er det middag hos Thomas sin familie. Men lørdag, da er jeg klar for hytta! Der er det heldigvis rød jul og kongerøkelse som gjelder. Klem fra meg.

Likes

Comments