Jeg ble nettopp ferdig med en tyrkisk film som heter "Mustang". Hadde egentlig ikke planer om å se den, men siden jeg ikke fant noe annet spennende på viaplay tenkte jeg "jaja, får vel bare sette på noe da".Er det ikke rart det der, at hver gang en setter på en film man egentlig ikke er så velig interessert i å se, så er det akkurat den som overrasker mest? Rart det der, må beynne å gjøre det mer. Uansett, denne filmen var utrolig fin. Anbefales på det sterkeste fra min side. Filmen handler om fem søstre, og deres kamp mot tvangsekteskap. Tvangsekteskap er fortsatt utbredt i noen land, og derfor er det mye vi kan lære av filmen. Det er nok ikke enkelt å være jente/kvinne i slike land. Jeg føler vi har det så fint i Norge, at vi fort glemmer hvordan det er i resten av verden. Jeg synes det er viktig at vi tenker litt på hvordan ting egentlig er. Da er det enklere å sette pris på de mulighetene og den friheten vi har i Norge. Det er så viktig at vi ikke tar alt dette for gitt!


Filmen kan dere se på Viaplay. Anbefales!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Wow, blir helt sjokkert over hvor mye fint Nelly.com har på salg!! Det er opp til 70% salg på mange av de fineste plagene. Jeg går alltid bannanas når det er slike salg på nettsider. Mye av det jeg har vurdert å kjøpe før, er nå på salg. Da skjønner dere hvorfor jeg blir så gira, hihi. Nå skal det shoppes for å si det sånn, så da ses vi om noen dager. Haha, neida, men kunne seriøst brukt flere dager på slike salg, så mye å se på og så mye å velge mellom!


MINE FAVORITTERGenser/HER// Hvit t-skjorte/ HER// Svart slengbukse/ HER// Scoop neck body/ HER// Marble Iphone deksel/ HER// Silke bluse/ HER// Veske/ HER

Likes

Comments

Hei!

I skrivende stund står jeg å henger opp rent tøy etter maskin nummer seks. Livet etter to uker med reise og utflytting er ikke helt enkelt, hehe. Jeg har vært bortreist i to uker nå, en uke i Rhodos og en uke i Gran Canria. FOR NOEN FANTASTISKE PLASSER! Jeg er nødt til å skrive et innlegg om disse ferieplassene. Det var over mine forventinger. Gjett om det ble mye spam på instagram og snapchat. Uff...haha, stakkars mennesker, ble nok veldig lei etter sikkert seks-åtte bilder av samme sted, hihi. Men det er vanskelig å unngå publisere bilder av slike paradis.

Men jeg får vel bare leve på de bildene i sommer, da det ikke blir noe mer reise for meg. Jeg ble nemlig ferdig utdannet sykepleier for nå en uke siden, og har fått fast jobb i hjemmesykepleien.Takk takk, er ikke nødvendig med applaus. Neida, joda, men nå skal jeg ihvertfall jobbe i hele sommer, også får jeg ta igjen sommerferien neste år. Blir jo selvfølgelig noen dager med fri før neste sommer, så vi får se hva jeg finner på da.

Men nå skal jeg legge vekk pcn en liten stund, og fortsette med maskin nummer 7.

Snakkes <3
Likes

Comments

HEI!

Så utrolig morsomt at du har klikket deg inn på min blogg. Jeg heter Flutura, 21 år og bor i Tønsberg. Bloggen startet jeg nylig, da jeg kjedet meg enormt mye og ikke hadde peiling på hva jeg skulle gjøre. Da slo det meg at jeg like så godt kunne starte en blogg, og dele min kjedelig hverdag med dere. Her vil jeg bidra med mine interesser og mitt liv.


Håper dere liker dere her inne <3

Likes

Comments