Vad fick mig att starta en blogg?

Kanske känslan av ensamhet som jag upplever där jag nu sitter. Att den känslan har dröjt sig kvar under hela tiden när jag nu begett mig ut i världen. Där jag lever, men utan att ha möjlighet att prata med någon på det sättet. Man tänker ca 65 000 tankar om dagen har jag läst eller hört någon gång, vilket jag upplever är svårt att bära på själv.

Kanske att jag undrar om någon känner som jag. Om fallet nu är sådant, så är igenkänning något underbart i svåra situationer och då kanske detta kan hjälpa. Vem vet? Eller så skapar det samtalsämnen eller till och med debatter. Men få veta att det som jag under mina dagar funderar på, inte är helt galet? Eller ett kvitto på att jag är galen. Vi får väl se.

Kanske också faktumet att jag måste få utlopp för allt. Att jag fann möjligheten att skriva som min terapi. Att jag publicerar det för att då få sagt det jag vill få säga.


Välkommen hit iallafall. Jag hoppas att du som läser kommer få känna av mina inlägg. Känna vilken känsla som helst mellan himmel och jord. Välkommen till min blogg.

Likes

Comments