Detta är min älskade kusin. Så de så!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 5 Readers

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen efter att ha skrivit en uppsats om hur fin min pojkvän är ett antal gånger. De saker jag skrivit låter för cheesy för att lägga upp på internet. Kan börja såhär.

Första gången jag såg dig var på en fest. Jag vet att vi inte har någon romantisk historia om att du bjöd ut mig på dejt och höll mig i handen första gången vi var ensamma med varandra. Jag kommer ihåg dina vackra ögon och ditt extremt töntiga sätt att presentera dig på "Larre". Tyckte det var kul att jag lyckade dra med dig ut till krogen ändå. Andra gången jag såg dig trodde jag att du skämdes över det du hade sagt till mig första gången, svaret var att du inte ens kom ihåg mitt namn. Du var fin då med, men just andra gången jag träffade dig tyckte jag det var ganska pinsamt.

Tredje gången jag träffade dig var utanför pizzerian Evergreen. Jag, Emma, Ylva och Michaela hade druckit drinkar och bakat kladdkaka vi blev sugna på pizza mitt i natten och drog dit runt 1. När vi skulle gå så kom ni gåendes och jag tänkte något i stil med "där är han som var så söt, bäst att passa på" sen strulade vi. Mer av kvällen har jag svårt att minnas. Sen vet vi båda hur det gick. Från att vi pratade i telefon i timtals och du sa att du älskade mig. Tills den 17 Januari då du frågade om jag ville vara din på riktigt och alla vet nog mitt svar. 

Jag älskar dig Lasse, mer än allt annat! Och jag verkligen hoppas att du kommer stå ut med mig i resten av ditt liv för jag älskar dig för mycket för att någonsin kunna släppa taget om något så perfekt som dig.

Likes

Comments

Klockan är nu tio i tolv när jag skriver detta. Går hem från bussen, utan jacka och tycker det fortfarande är varmt. Går och tänker på livet och hur glad jag är för att ha vuxit upp i en liten stad som Vadstena.
Ensam hem från bussen inte en ända människa så långt ögat når, det man hör är vinden i träden och slaget med repet från någon flaggstång på distans. Det luktar syren, nyklippt gräs och inslag av olika blommor sommaren har att erbjuda.
Det är lugnt och stilla.
Just därför förstår jag varför jag ville här ifrån. Varför tonårs Hilda sa att hon aldrig skulle återvända.
Fast jag måste erkänna att jag saknar det. Här känner jag mig hemma, lugn och trygg. Just därför vill jag någon gång komma tillbaka till mitt hem Vadstena.

  • 42 Readers

Likes

Comments

Just nu sitter jag på jobbet och fikar. Kände att jag behövde det idag eftersom det är så sjukt varmt ute och måste få i mig lite energi. Jobbar fram till 23 idag, tråkigt nog. Även om jag trivs på mitt jobb så är det vädret som vill att jag ska vara ledig.
Min pojkvän ska även på fest med öppen bar idag. Önskar jag kunde vara där med honom.

Lasse du är mitt allt. Jag är din förevigt <3

  • 48 Readers

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig. Det är asnice. Dagen bestod av glass, träffa kusin Lydia och bada i Vättern för första gången iår. Känndes som om det var 16 grader. Vilket är väldigt varmt för Vättern redan i maj månad.

Likes

Comments

Började för ca 2 månader sedan och har utan vidare ansträngning gått ner till 71 kilo. Sakta men säkert börjar jag nå mitt mål.

Längd: 158

Vikt:71

Ditt BMI är 28,4 vilket betyder att du har viktklassen Övervikt. För att komma ner på normalvikt behöver du gå ner 8,6 kg. 

Här gör jag mitt BMI test

Mellan de här bilderna är det fyra kilo. Själv ser jag en väldigt stor skillnad. Men det är för att jag själv lever i kroppen. Skäms över den så fort jag har bikini på mig. Därför vill jag se förändring, vill inte skämmas för att visa upp mig själv.

Likes

Comments

Min startvikt är på 75 kilo. Vilket är extremt mycket för min lilla kropp på 158 cm. 

Längd: 158

Vikt 75

Ditt BMI är 30 vilket betyder att du har viktklassen Övervikt. För att komma ner på normalvikt behöver du gå ner 12,6 kg.

Jag gör mitt BMI test här BMI test

Likes

Comments

Precis som rubriken heter kommer denna blogg handla om min viktnedgång till 58 kilo. 

Varför just 58a?

Det är många som frågar. Såhär är det: Det har alltid varit 58a så länge jag kan minnas, så om jag nu verkligen ska satsa på att gå ner i vikt kan jag ju lika gärna ta den vikten jag vet att jag verkligen skulle vara nöjd med. 

Hur kommer detta gå till?

Jag kommer absolut inte att svälta mig själv eftersom jag älskar mat. Och träning är inget jag är sugen på alls. Mindre portioner mer gå ut och gå kör jag på tills jag känner att jag vill se bättre resultat.

Jag kommer lägga upp före och efterbilder främst för att peppa mig själv så jag kan se att det verkligen gör skillnad. 

Likes

Comments