Mina små glädjekällor. Den vänstra är Kezzie 14 år gammal och den högra är Mizo som blir 1 år  den 4:e september. Dessa 2 mirakel är det mysigaste som finns. Tröstar när man är ledsen och behöver lite närhet. Får en att skratta så tårarna rinner när  det är bus på studsmattan. Djur är fantastiskt och att få dela sitt liv med dom  är inget annat än hälsosamt.

Kram till dig ❤🐕❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ikväll fick det bli lite sallad med egenodlad tomat. Lätt och god sommarmat. Vill inte släppa taget om sommaren riktigt än.

Ha en riktigt skön kväll ❤🍷❤

Likes

Comments

Upp tidigt imorse för att packa det sista till dottern som idag åkte på Lajv. Jaha säger ni.... Vad sjutton är det för något. Det är rollspel i något specifikt ämne typ Medeltid Vikingatid eller som denna gången Harry Potter inspirerat.

Detta har hon verkligen längtat efter. Tyvärr har hon inte mått så bra i sommar. Psykisk ohälsa och "Asberger" är inte den bästa kombon. Sommarlov är särskilt jobbiga då avsaknaden av struktur och ordning ofta tappas bort. Vi har försökt så gott vi kunnat och det har varit en berg och dalbana utan dess like. Hon fick diagnosen i våras 17 år gammal. Jaha tänker ni varför inte tidigare. Jag har alltid haft en ganska strukturerad och rutinmässig vardag med henne, För att en ensamstående mamma ska få vardagen att flyta så har det varit det enda alternativet. Först nu i tonåren märkte jag att hon mådde allt sämre psykiskt och började med självskadebeteende. Det var då jag bestämde mig för att gräva djupare i var det kom ifrån. BUP har varit till stor hjälp att komma underfund med hur man bäst hjälper henne att må bättre och att få ett fungerande liv.

Allt detta med dotterns mående tar på mina krafter men den styrka man får när man tacklas med svårigheter är enorm och man tar sig vidare. Det som dock tar mest energi är all den tid man måste lägga på Försäkringskassan. Vill dom hjälpa eller stjälpa??? Just nu känns det som dom sparkar på en som redan ligger. Jag kan skriva kilometer om hur de behandlar en och nonchalerar verkligheten.

Idag har varit en sådan dag när man har gått igenom så många olika känslostadier. Allt ifrån Lycklig till Urförbannad. Jag har sagt det förr och gör det igen. "Vad är en bal på slottet" ?

Ensam hemma ikväll så det får bli en enkel lite sallad till kvällsmat. Kommer bild senare kanske hahahaha......

Ta hand om varandra och glöm inte att just DU är värdefull

Likes

Comments

Bestämde mig för att ställa mig på vågen ikväll. Jag har märkt att kläderna sitter lite lösare på kroppen.  Sagt och gjort upp på vågen kliver jag och döm om min förvåning.... Den visar mycket mer än jag trodde. Förbryllad över siffrorna går jag och hämtar 1 liter mjölk i kylen. Ställer den på vågen och vad tror ni att den visar? Samma som vad jag vägde...... Imorgon ska jag nog köpa en ny våg.

Nu är kvällsmaten avklarad och dax för lite kvällsmys i soffan.

Likes

Comments

​Idag har tvättmaskinen och dammsugaren fått tjäna sitt uppehälle. Solen skiner så  det har fått bli lite fika i solen mellan varven. Härligt att det fortfarande är sommar kvar. 

Mina små pudlar Kezzie ca 14 år och Mizo 1 år om 2 veckor har varit ute och lekt...... Dvs Mizo hoppar studsmatta som en tok och Kezzie sitter nedanför och undrar om allt står rätt till. Kan lova att det gör det inte. Dessa hundar är verkligen min stora källa till glädje och det går inte en dag utan att man har fått ett gott skratt. Nu har dom äntligen tagit siesta och jag kan få 5 min lugn innan cirkusen börjar om.

Ikväll blir det något väldigt avancerat till middag..... Stekt Falukorv med makaroner..... Bilder kommer senare.... Vi brukar ha Citygross matkasse men just denna veckan valde vi att stå över så då får det bli vad det blir.

Hemmafru är verkligen ett överskattat arbete men vad är en "Bal på slottet"? Ja vem vet.......

Ta hand om varandra <3

Likes

Comments

Måndagkväll och det är verkligen tyst i huset just nu........ Normalt är det ganska kaotiskt här hemma vid den här tiden.Min 17-åriga dotter som fick diagnosen "Asberger" i våras brukar bli ganska stökig vid den här tiden. Idag var första skoldagen efter ett långt jobbigt sommarlov. Hon började redan igår kväll få flera panikångestattacker och hade jättesvårt att komma till ro och sova. Vaknade vid 03 och kunde inte somna om. Det var bara att kliva upp och starta dagen. Det är vid den tiden jag brukar kunna somna men det kunde man ju bara glömma.

Lyckan var att få iväg henne till skolan idag. Hon klarade faktiskt 4 timmar där idag. Jämfört med förra året är det en 100 % ökning och det är bara måndag än så länge. Förhoppningarna är stora inför kommande höst.

Har varit en liten vända till Malmö för att köra bonusdottern till chearleedingträning

I sedvanlig ordning så har man suttit i telefonkö till Försäkringskassan för att få rätt till sin utbetalning men anä.... Vi gör så gott vi kan och lovar inget är deras klassiska svar till allt. Samma sak varje månad.

Nu får det räcka för idag för nu är faktiskt jag ganska trött. Dottern har somnat... Hundarna har sommnat..... Mannen är å jobb.

Likes

Comments