Header

Alldeles för dålig för att komma ihåg det här med att blogga. Jag ska försöka fortsätta göra mitt bästa och komma in i det! Massor har hänt sen sist, och träningen rullar på, äntligen har jag kommit in i en period där jag känner mig riktigt stark. Jag och Fredrik har sagt upp vår lägenhet för stora planer, är väldigt nervöst men man måste våga satsa för att vinna!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag pratar många om träningshets hit och dit, jag är tyvärr en av dem som blir otroligt provocerad av det här och det irriterar mig otroligt mycket när en del människor försöker "trycka ner" och hacka på dem "som väljer att träna hela tiden och äta nyttigt". Att det har blivit för extremt och att det inte längre är hälsosamt.
Jag kan ju tycka att idag verkar "hälsotrenden", som jag själv inte hoppas bara är en trend, sticka många i ögonen och många känner att det är helt fritt fram att kritisera och komma med pekpinnar på hur fel det är att leva på det sättet. När det här kommer på tal har jag bara en sak och säga, vilket är låt oss som vill leva på detta sätt göra det och håll fan tyst. Jag skulle aldrig, sitta och peka, kommentera högt och fritt inför människor som väljer att inte leva hälsosamt hur dåligt det är, därför tycker inte jag att någon har rätten att kritisera "hälsotrenden" högt.

Jag väljer att leva mitt liv som jag vill, med hur många timmar på gymmet jag vill, mina proteinshakes, min mat och godis när jag vill. Jag mår sjukt bra av den här livsstilen så ni med pekpinnar, titta åt ett annat håll om något stör, så fortsätter jag att heja på dem som hittat intresse i träning o hälsa!

Likes

Comments

Idag känns det verkligen som sommaren är påväg på riktigt och jag älskar det! Jag är helt klart en sommarperson och jag skulle helt kunna klara mig utan kyla.
Idag har jag varit på min dansstudios årliga show tillsammans med mina små grupper som jag undervisar, nu går dem på sommarlov från dansen och jag kommer till nästa termin att enbart undervisa i poledance, så taggad!
Hoppas ni alla njuter av denna fantastiska dag, nu blir det grillning hos mina föräldrar!

Likes

Comments

Både idag och igår har jag två hektiska dagar med mycket att göra, och då gäller det att planera sin tid väl för att hinna allt det jag vill.
Just nu är jag hemma på lunch mellan mina klasser, efter sista dansklassen ska jag direkt iväg på ett möte och sen blir det gymmet. För att hinna så ser jag till att redan ha färdigs matlådor både till lunch och middag, på så sätt sparar jag massor med tid och jag hinner med allting jag vill! Ett smart tips är verkligen att "foodprepa" som det kallas, jag och Fredrik kanske gör det två gånger i veckan, då finns det alltid mat klart. Så skönt! Nu ska jag njuta av min lunchrast och sen är det full rulle igen :) ha en mysig onsdag!

Har myst omkring i min nya fina kimono från h&m, älskar den verkligen!

Likes

Comments

Helgen har spenderats på bästa sätt, i fredags var vi ute hos mina föräldrar och grillade, lördagen grillade vi med härliga vänner och sen har mycket tid spenderats på gymmet, precis som jag vill ha det! Söndagen började med ben.
Passet började med
Benspark 3x10

Knäböj 5x8

Enbensböj 3x8

Raka marklyft 4x10

Benpress 3x10

Efter gymmet stod storhandling på schemat och nu sitter jag på soffan och ska njuta av vår goda söndagsmiddag, blir nog lite filmkväll också, perfekt!
Ha en mysig söndag!

Likes

Comments

Vill slänga in en snabb uppdatering och skriva att jag är tillbaka, har varit riktigt dålig med magkatarr som inte har gett med sig, verkar (peppar,peppar) som att det är bättre nu! Dags för rygg och lite axlar på gymmet. Hoppad ni har en fin måndag!

Likes

Comments

Alltså jag måste bara börja med att säga WOW! Idag har vi befunnit oss i Solna tillsammans med ett stort gäng från vårt gym. Jag kan bara säga att jag ÄLSKAR och trivs något så fantastiskt bra i hela den här världen med träning och tävlingar. Det känns som att jag verkligen har hittat rätt och mina mål utvecklas hela tiden när jagbefinner mig med så mycket inspiration på ett och samma ställe. Så häftigt att se alla tävlande, en dag är det jag! Och som jag ska jobba! Längtar redan till dag 2 imorgon. Ikväll däremot blir det en kväll med VÅFFLOR, jag ska äta tills jag inte kan stå, som jag väntat! Wihoooo! Ha en fin lördag!

Likes

Comments

Igår hade jag en fantastisk kväll tillsammans med min pojkvän, min bästa vän @ellenhagberg , hennes pojkvän och deras vänner. Mysig kväll med tapas till middag, kvällen avslutades rätt tidigt, Angelica och Daniel kom över och det blev lite godis innan sovdags. Ett supermysigt och härligt firande av Valborg, passar mig alldeles perfekt! 

1 maj har börjat bra, Ellen och Jocke mötte upp hos på gymmet och vi körde ett grymt pass tillsammans! Så duktiga! Ikväll blir det middag hos min familj och imorgon väntar tyngre Classic, som jag längtat, matlådor ska preppas och klockan 7.00 rullar bilen mot Solna!

Likes

Comments

Det är mycket tal om träning och hälsa, att det skulle vara ett problem idag att denna "fitnessvärld" har exploderat. Jag själv kan inte säga mer än att jag tycker det är fantastiskt. Jag har en gång levt en livsstil med mycket fest och mycket skräpmat, och visst har det också sin charm, ett tag. Att välja ett hälsosamt liv och allting som kommer med det är att välja LIVET. Jag väljer att hylla min fantastiska kropp för att den fungerar som den ska och jag vill ge min kropp den näring den förtjänar. Näring som gör min kropp frisk och stark, jag vill veta att jag gör det jag kan för att låta min kropp vara frisk och hålla sig stark. Ibland äter jag för min själ, äter det som kanske är mindre bra för min kropp egentligen, men det är hälsosamt det med på sitt sätt, att "unna" sig är hälsosamt, men till en viss nivå. Idag är det många som "unnar" sig något varenda dag, för att man är trött, nedstämd eller på dåligt humör. Är det ofta ett problem är det snarare ett varningstecken på att din kropp faktiskt kanske inte får all den näring den förtjänar, att välja bort socker och transfetter är inte något tillfälligt eller en trend, många idag blir mer medvetna om hur illa det är i för stora mängder och jag hejar på alla som väljer ett hälsosamt liv som livsstil!

Likes

Comments

Sitter på soffan och tar det lugnt, tänker på morgondagens ben och axelpass, som jag brukar säga, alltid bra att förbereda sig mentalt i huvudet innan, då blir jag själv mer laddad och taggad inför mitt pass!

Långhelg väntas och jag kommer att träffa kära vänner, familj och även befinna mig på Tyngre Classic, riktigt taggad! Har ni några roliga planer?

Likes

Comments