Träning

Jag vet att idag kretsar det mesta kring att man ska ha den "perfekta drömkroppen" och den "ideala kvinnokroppen". Betyder detta att alla ska vara smala som pinnar med stora bröst, stor rumpa och samtidigt muskelös? 😳 Jag ska inte hjälpa er att få den "ideala kvinnokroppen", utan jag ska hjälpa er att få den kropp ni själva har satt upp för er. Den kropp du känner dig tygg i. Är det så att judt du känner att du vill ha den "ideala kvinnokroppen" som mål... aah då är inte jag här för att stoppa dig, utan här för att hjälpa dig att få din drömkropp! Kom ihåg att din drömkropp behöver inte vara hur du ska se ut, utan hur du & din kropp ska .

Hur ska en tonåring tjej kunna hjälpa er med det tänker ni nu säkert? Nä inte fan vet jag, men det är något som jag kan garantera på att jag kan lösa! För tillsammans ska vi träna och motivera varandra till det hälsosama livet. En så länge vet jag att jag ska dela med mig om mina tips o knep som jag vet funkar för mig, självfallet vill jag att ni ska höra av er till mig om era tips som jag sedan ska lägga ut här på bloggen! 💪

-H

Likes

Comments

Välkommen allesammans till min blogg.

Detta kommer att bli en blogg som ska hjälpa dig med din hälsa och träning. Min blogg är till för att du och jag tillsammans ska ta träningen och hälsan på allvar. Jag vill först och främst berätta att jag är inte en fitness-brud, utan en tjej som i början av 2017 tagit tag i träningen på riktigt! Men just nu vill jag hitta en större drivkraft och motivation till att träna, mer än att bara må bra & känna mig stark!

Jag vill kunna berätta om dem pass jag kör under veckorna och sprida informationen vidare. Det är här jag vill ha er med mig. Jag vill att du, jag och alla dina vänner ska ta steget tillsammans att lyckas få den friska kroppen som ska kunna hålla oss uppe när vi är 180 år! Detta kommer bli en blogg där jag ger er tips & knep när det kommer till mat och träning. Tillsammans ska vi göra detta, vi ska inspireras av varandra och hålla kraften uppe tills vi når vårt mål. Dessa mål sätter vi upp för oss själva och få den kropp och läsa som vi själva vill ha.

Jag hoppas att ni sprider min blogg vidare och får med er era vänner att hoppa på den här utmaningen så att vi tillsammmans ska få leva ett hälsosamt liv och kanske i framtiden kalla oss för fitness!


- H

Likes

Comments