Nästan alla som jag känner har barn, söta barn dessutom. Vi har försökt bli gravida i över 2år, och ju mer tiden går så börjar man se alla småbarnsföräldrar kämpa. Kämpa för att hålla nån slags låga vid liv gentemot sin partner, kämpa för att få pengarna att gå runt, kämpa för att få egentid, kämpa för att vara pigga.

Ett jävla massa kämpande. Redan innan vi lyckats bli gravida får vi kämpa. Kämpa för att lyckats bli kåta fast att man är tokförkyld snorar som ett as och har huvudvärk bara för att det är just idag det är ägglossning. Sex blir en jäkla plikt, in och ut skjut. Men kan man inte slå två flugor i en smäll och samtidigt njuta? Klart som korvspad men lets face it, det är inte alltid man är sugen. Ännu mindre när ett streck på en sticka säger till en att idag måste ni ha sex.

Så är det värt det? Tja det vet man ju inte förrän man lyckats. Vi har det jättebra, jag min man och våra 2 katter. Lever livet och helt ärligt , om jag hade fått välja ett barn eller att katterna hade fått leva friska med oss hela livet hade jag valt katterna. Men det valet får jag inte vara med om. Men visst lockar det med tanken att få vara med och göra världen till en bättre plats genom att få fram en liten individ med sunda värderingar som kan hjälpa till och göra världen till en bättre plats. Lite storhetsvansinne har jag kanske, men det tycker jag att man får ha.


Det pissiga är att vi med livmodern inte riktigt kan välja att skaffa barn genom hela livet. Vi har ett bäst före datum och det suger!

Likes

Comments

Det är verkligen inte tänkt som en bröllopsblogg . Nu råkar det vara så att jag ska gifta mig och det är en stor jävla grej.

Varför börjar jag blogga ? Inte som att jag slaviskt läser andras bloggar, har en vän och kollegas blogg som jag läser thats it. Jag har inte heller ett superspännande liv eller världens vackraste melodi i mitt skrivande, ni kan nog t.o.m räkna med några stavfel etc. Detta är inte för er skull, detta är för min skull.

Tanken är att jag ska jobba med mig själv, jag har varit en stor röv tidigare, min kvinnosyn förr var äckligare än det mina katter lämnar efter sig i lådan. Dessutom har jag en ryggsäck som är enorm med känslor och intryck jag borde bearbeta. Så man kan nästan säga att detta är en form av terapi, jag är ganska öppen av mig men få personer känner mig. Min tanke är att ni ska få ta en del av mig på ett personligt plan. Men detta kommer nog ta lite tid då jag är ganska reserverad, så vi börjar med att skrapa lite på ytan.

Jag har funnits på nätet under massa aliasnamn på diverse Communitys. Mest har jag nog hängt där för att få nån form av bekräftelse , tragiskt men sant. Lagt upp bilder och sökt uppmärksamhet kanske har jag skrivit med just dig, fått dig att tro att du vart nån speciell. Sorry antagligen var du ingen speciell, utan bara en i mängden som tillfälligt hjälpte mig att fylla ett tomrum i mitt ego.

Vi kan börja med att göra en lite presentation kanske? Sara heter jag , är 32år och bor i norra skåne i byn jag växte upp i. Det är en jävligt fin by med skog och en otroligt vacker sjö. En sjö som man kan bada i , nåt som jag sällan gör dock. Men skönt att veta att jag kan. Musik gillar jag, inte så aktiv på spelningar längre. Sist jag gick blev jag så full att jag örlade runt och tappade bort mig i Malmö. Inget som man gör lätt då jag tidigare bott där och Malmö är en lätt stad att orientera sig i. Så nu får jag ångest och skäms bara jag tänker på att gå på en spelning, alltid samma folk som går på min typ av musik <3 några snabba bandtips och så ni får en hint av vad jag gillar : Hårda tider, Slöa knivar, Sista sekunden, Riwen,Bäddat för trubbel, ja Sverige har jävligt mycket bra band ! Jobbar heltid och har 2 fantastiska katter och en blivande man!

EN BLIVANDE MAN!! det är så häftigt att säga. Så vuxet! Nu tänker ni säkert att 32år men då är man väl vuxen? Jo men det är man väl. Tittar på min bästa vän som har massa barn ett hus och gift sedan länge hon är VUXEN men jag jag börjar väl smyga mig dit.

Jag kan väl börja i bröllops änden så kan vi se vart det bär av. Jag har alltid haft i tankarna att jag ska gifta mig i en klänning jag fått efter min farmor. Min farmor Nanna är en sann förebild åh vad jag älskade henne. Känns som hon kunde trolla o få fram nåt magiskt i precis allt inklusive min sura farfar. Men allt efter åren gått och mina förhållanden blev stormigare och stormigare och inte ens i närheten av en förlovning började jag ge upp och började använda den tjusiga klänningen. SÅ DUMT ! Inte visste jag att jag skulle hamna i ett "normalt" förhållande. Ett sånt förhållande alla runt mig lyckades ha men som jag aldrig hamnade i. Ett sånt med respekt, ett sånt utan bråk , med massa kärlek och inga tårar (mer än på min värsta pmsdagar) Ett bra förhållande, det önskar jag alla och nu har jag ett själv! I 2 år har jag haft ett "normalt" förhållande inte bara det jag har träffat mannen i mitt liv. Han som jag vill bli gammal med, personen jag vill kivas med när jag är pensionär och som jag kommer gömma löständerna ifrån för att busa. Personen som kan få ett vanligt besök på willys att bli ett äventyr och på sitt lugna vis håller mig nere på jorden när jag annars svävar iväg.

Klänningen! åter till klänningen, som ni märker har jag en tendens att sväva iväg. Vi beslutade att ha ett bröllop i English teaparty anda då klänningen är lite enklare och blommig, det blir vigsel sen så avslutas det med en STOR kakbuffe . simpelt enkelt och inte så dyrt SCORE. vem älskar inte kakor?! Blir både köpekakor och hembakat, mina veganvänner ska jag baka till, lättast så. Ville mest bara få in att mina vänner både är vackra och smarta som är veganer.

Efter att ha berättat för ALLA om att jag ska ha farmors klänning och gjort en grej av det så utbryter en oro i mig. Jag har en del snygga vänner som kommer ha fantastiska klänningar på sig och då slår det mig att jag nog inte kommer vara snyggast på festen. JA VILKEN SKAMM det måste jag ju vara. så en del grubblande senare beslutar jag att skaffa annan klänning som passar bättre o vips så är oron borta. (som sagt har en del med min rövpersonlighet att jobba på) ytlighet en av dom! NU har jag världens snyggaste klänning som kommer verkligen göra mig till den vackraste och på klänningen är det självklart katter. Ni som känner mig måste väl vara impade att detta bara är tredje gången jag skriver ordet katter, ni som inte känner mig än, så säger jag bara - vänta och se.

Vi har skrivit på hindersprövningspappret och nu ligger det i ett kuvert bland bröllopsinbjudningarna som vi inte fått tummarna ur röven och skickat än. Lite fjantigt att skriva på ett papper där man försäkrar sig om att man inte är nära släkt med sin partner. Tydligen får man gifta sig med sin kusin, det hade jag ingen aning om. Man lär sig nåt nytt varje dag sägs det ju. Vad har jag lärt mig idag? Att det är kul att blogga! Eller ja kul att spy ut orden med hjälp av en dator. Tror jag ska avsluta detta första inlägg. Mer kommer.

Likes

Comments