Tusen takk, alle sammen!

Tusen takk alle sammen! Dette har vært en helt fantastisk bursdag. Den beste på lenge om jeg ska få sakt det sånn.

Dagen startet med at jeg sto opp klokken 05.00. Barna våknet tidlig, og benyttet tiden fram til skole og barnehage start med tv titting og litt frokost. Jeg brukte tiden på litt husarbeid, samt ordne alt klart til guttene skulle på skolen og barnehagen. Leverte minstemann halv åtte, for er det noe han elsker så er det å ta del i frokosten i barnehagen. Klokken ble kvart over åtte før nestemann ble levert. Skolen har en viss regel om at barna ikke skal leveres før kvart over åtte, for det er da de har vakter ute i skoleområdet. For og si det slik, de fleste bryr seg fint lite om det.

Da barna var levert kjørte jeg hjem igjen, satte meg ned i sofaen og dro fram Mac'n. Der ble jeg sittende en liten stund før jeg fikk melding. Jeg hadde jo store planer om at jeg skulle vaske gulv og alt annet i dag, men slik ble det ikke. Jeg fikk melding fra en venninne, der hun lurte på om vi kunne treffes på Amfi i dag mellom 09.30 og 10.00. Jeg hadde ikke sett henne på lenge, og siden jeg hadde bursdag ville jeg mye heller tilbringe tid med en god venninne i stede for husarbeid.

Vi møttes på Amfi, gikk litt rundt og fant ut at vi måtte ta oss en tur på bakeriet. Vi satte oss i bilen og kjørte til et annet kjøpesenter der de hadde bakeri og Sport Outlet, Jeg skulle nemlig inn der for og kjøpe et par fjellsko til en av guttene. Venninnen min mente vi skulle kjøpe oss et kakestykke siden jeg hadde bursdag. Og så god som hun er spanderte hun både et kakestykke, mat og en Litago på meg. Hun er bare fantastisk! Beste jenta.

Jeg har også brukt store deler av dagen på forskjellige telefonsamtaler fra venner og familie som ville ønske meg en god bursdag. Ikke nok med mange flotte telefonsamtaler og meldinger, jeg har jo også svart på alle hilsninger som har kommet inn på Facebook. Det er så koselig med bursdag når man ser hvor mange flotte mennesker man har rundt seg. Noen av de som har sendt meg hilsninger er folk jeg vanligvis ikke har så mye med og gjøre, men til tross for det sender de en hilsning, noe jeg syns er utrolig koselig. Så tusen takk til alle som har sendt meg hilsninger, ringt for og gratulere meg med dagen, og ikke minst Laila. Tusen takk for en kjempe fin start på bursdagen min. Glad i deg <3XOXO

#blogg #blogginnlegg #bursdag #lykke #happyday #friends #friendship #love

Liker

Kommentarer