Matvrak og nytt utstyr #huskylove

God morgen alle fine.

Morgenen i dag startet klokken 05.05, dere aner ikke, jeg var så klar for å sove enda noen timer, men disse barna hadde bestemt seg. Det var tross alt lyst ute og da er det morgen ifølge dem. Det ble en tidlig morgen, men på en måte er det godt det også. Godt og få komme skikkelig i gang med dagen. Det eneste som kanskje ikke er så bra er jo at man blir så sabla trøtt utover dagen. Men men, det får man bare bite i seg.

Etter at jeg skadet foten har det blitt ekstremt lite turer og trening. Faktisk så har det ikke blitt noe i det hele tatt. Jeg går sånn smått på foten når jeg er hjemme, men skal jeg ut av huset er jeg avhengig av krykkene. Kjedelig, men sånn er det. Vi har bestemt oss for at om det ikke blir bedre innen torsdag kveld er det på tide med en tur til legen. Uhellet skjedde tross alt på lørdag, og jeg kan enda ikke gå på foten, så noe må det jo være. Det er risten og under foten på samme plass for har fått seg en trøkk, så muligheten for at noe er forslått, revet av eller strukket er helt klart der. Men får se, oppdaterer videre angående dette lille problemet når jeg vet noe mer.

Over til noe mer hårete og mye mer nusselig er denne hvite ballen på fire bein. Selger sendte dette bildet i går kveld. Vi kan trygt både se og si at Loke (den hvite) er den valpen som har fått mest av mor under svangerskapet, og den som kanskje har mest matvett nå, hehe. Hjelpes så stor han er i forhold til resten av kullet, hehe. Selger sa jo at han var størst i kullet, men nå ser vi virkelig hvor mye større han er.

Etter at barna var levert i både skole og barnehage tok vi turen til dyrebutikken, der skulle vi kjøpe inn litt til litte Loke. Vi hadde jo et bur fra før som vi har vasket og gjort klar, men manglet madrass og sånn småtteri. Vi fikk tak i kun madrass denne gangen, alt sånn småting får vi tak i litt senere. Men resultatet ble supert. Er ganske sikker på at lille Loke vil kose seg gløgg ihjel inni buret sitt.

Husky er jo en rase som røyter mye, og det er å grunnen for at vi skal venne han på at han skal sove i buret om natten. Buret skal være en plass der han skal kunne trekke seg tilbake når han føler for og være alene eller når det er sovetid. Jeg har ikke noe plan om at de hårene skal ta plass i sengen vert fall. Den feilen gjorde vi med den forrige hunden vi hadde. Han fikk ligge i sengen, og jeg slet skikkelig med å få all den pelsen ut av sengen. Helt håpløst.

Håper alle har hatt en flott onsdags morgen, og at resten av dagen blir like fin.XOXO

#loke #husky #huskylove #blogg #blogginnlegg #nouwblogger #nouwblogg #nouw #lovelife #loveliferightnow

Liker

Kommentarer

norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
fitnessmayza
fitnessmayza,
De er skjønne, gleder meg så til juli da vi kan ta Loke med hjem. 🤩
nouw.com/fitnessmayza
mariasinverden
mariasinverden,
Så gøyt og spennande!
Hahaha, min firbeinte pelsklump var og størst i kullet, og det er han framleis no 1 år etter!
Masse lykke til med kvalp i huset, det er ei hektisk, men herlig tid!
nouw.com/mariasinverden
fitnessmayza
fitnessmayza,
Tusen takk. 😃 Gleder oss noe enormt til han kommer hjem. 😃
nouw.com/fitnessmayza
Hege
,
Hei hei. Hvordan gikk det med foten? 😊
fitnessmayza
fitnessmayza,
Hei. Jeg beklager sent svar, men har hatt problemer lenge med innloggingen her på bloggen. Men nå funker alt som det skal. 😊 Foten er enda litt øm og vond på kveldstid, men nå kan jeg fint gå uten krykkene, så det er bra. 😊 Takk som spør. <3
nouw.com/fitnessmayza