I juli utvider vi familien

I juli øker vi familien vår. Vi går i fra to voksne, tre barn og to katter til to voksne, tre barn, to katter og en hund. Med andre ord er familien vår da komplett. For to år siden mistet vi vår kjære familiehund. Han var ikke mer en to år gammel, og hadde alt fått all verdens vansker og plager. Etter mange runder til dyrlegen ble vi enige om at han ikke ville få et godt liv. Det var for mye smerter, og det ville ikke bli noe bedre. Så for to år siden måtte vi ta forvell med verdens beste gutt på fire bein.

Vi følte et enormt savn, men viste vi ikke klarte å skaffe oss en ny hund med det første. Det skulle ta hele to år før vi følte vi var klare for en ny hund. Etter mye tid og mange tanker angående rase kom vi omsider frem til den perfekte rasen for oss.

Jeg er totalt avhengig av aktivitet for at hoftene mine skal fungere best mulig. Og da bruker jeg skogen og fjellet som min treningsplass. Det jeg har savnet er noen jeg kan tilbringe tid med mens jeg er i fjellet. Jeg er jo over snittet redd for elg, så en tur kompis hadde passet perfekt. Siden jeg og min familie er så aktive som vi er mente vi at rasen som hadde passet oss perfekt var Husky.

Da vi fikk møte den lille hjerteknuseren ble vi jo bare solgt. Vi viste med en gang at det var han vi ville ha. Når vi kom dit var det tre hanner vi kunne velge mellom. Vi hadde jo bestemt oss for at vi ikke ville ha en tispe, så når vi kom dit og fikk vite at de to tispene var solgt så gjorde det oss ingen ting. Vi fikk treffe de tre guttene som var igjen for salg, og vi koste med alle tre før vi fikk velge hvem det var som skulle bli en del av vår familie.

Det er ingen enkel sak for de som skal selge valpene heller, de vil jo tross alt at valpene skal komme til trygge og stabile hjem. Dette var jo noe vi viste, så vi brukte god tid med de som skulle selge valpene. Vi fortalte om oss som familie, noe jeg følte de satte pris på. De hadde tidligere opplevd og fått tilbake valper fordi de som kjøpte valpene hadde utelatt informasjon for selger, og da passet ikke valpen til den familien. Så det at vi var ærlige fra start av gjorde jo at selger følte seg sikker på at dette ville bli det rette hjemmet for valpen.

Vi hadde jo tre valper vi kunne velge mellom. Den ene valpen var minst i kullet, noe vi mente ikke passet oss. Vi har tidligere hatt erfaring med at de valpene som var minst i kullet kunne by på høye dyrlege kostnader når de blir eldre. De som er minst har jo fått mist næring fra mor, og det i seg selv kan jo skape problemer senere. Men siden selgeren hadde et lite øye til den minste var jo saken enkel. Da sto det mellom den mellomste og den største valpen. Vi valgte den eneste valpen som var hvit, og størst. Ja, vi falt pladask for den eneste hvite som viste seg å være den største.

Så i juli kommer denne krabaten hem til oss. Både barn og voksne gleder seg noe enormt. Jeg føler selv at jeg er som et barn på julaften. Venter spent og utålmodig på at middagen og oppvasken på selveste julaften skal ta slutt, så vi om sider kan sette oss ned for og pakke opp en drøss med gaver. Slik føler jeg det nå, hehe. Og jeg kan tenke meg at barna føler det på samme viset.

​#hund #familie #savn #gledermeg #happyday

Liker

Kommentarer