Dag 21. Idag har vart en bra dag. Lite överätning av middagen då jag var vrålhungrig men det är okej :) Blev en näve kokoschips med havssalt innan maten då hungern var extrem. Ingen träning idag heller. Ryggen värker & jag var alldeles för hungrig & trött.

Frukost; kött, ägg, keso, smör & mozzarella, lök & zucchini

Lunch; 1,5 msk kokosolja i kaffe, avokado & 2 ölkorv

Middag; blomkålsmos med baconlindad kyckling, bea & halloumi

Övrigt; en näve kokoschips
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yeeey! Dag 20 som abstinent! TJUGO! Så jäkla bra, vad stolt jag är över att jag klarat det. Igår var det tuffare men idag har.det gått jättebra!

Brunch; tacosallad med guacomole utan majs, chips & hotsauce på tacobar

Middag; stekt grillad kyckling och äggröra med lite smör serverat med keso, gurka, lök och tomat


Likes

Comments

Jävla bajsdag. Idag har vart så tufft, haft ett rent helvete. Bara velat ge upp. Lägga mig på golvet & skrika. Moffa i mig allt jag vill för inget betyder nåt. Ta ett glas vin eller supa tills jag stupar. Usch vad livet känns hemskt just nu & inte ens får jag dämpa det med kolhydrater & socker! Jag vill ju känna känslan...känslan av när allt släpper för en stund. Lugnet. Harmonin. Men sen kommer ångesten. Jag vet ju det! Men hade det funnits saker hemma som mitt sockermonster ville ha så hade jag troligen fallit idag. För idag är det mycket som gått snett... Men jag klarade det! Det trodde jag aldrig! Det ända jag åt utöver mina vanliga måltider var några kokoschips på kvällen men det var ytterst lite & dämpade suget. Fast visst,skulle det stå en påse naturgodis här så skulle jag vilja svepa i mig den oavsett hur mätt jag... Tur Ica har stängt...

Frukost; äggröra, köttfärs, smör & keso

Lunch; köttfärs, smör, keso, fröknäcke med ost & skinka

Middag; Gyrossallad med räksallad & bea

Övrigt; 1,5 msk kanelkryddade kokoschips & några tjocka kokoschips med havssalt (åt ej allt i skålen)

Måste väl klappa mig på axeln som höll mig abstinent trots denna jävliga dag...


Likes

Comments

Skrev aldrig dagbok för igår så här kommer den;

Frukost; äggröra med skinka & fröknäcke med makrill

Lunch; ägg med smör, fröknäcke med ost & skinka, keso, bläckfiskringar

Middag; dubbel hamburgare med cheddar & bacon. Sallad, avokadoröra & halloumi.
Likes

Comments

Idag är en tuff dag. Jag har bara lust att ge upp & låta beroendet ta över. Suget vakar över mig & det känns som det snart får övertaget. Går på högvarv i huvudet. Känner hur jag börjar försvara beroendet, sockret. Bara en gång. Jag mår ju bättre då en stund. Får ett lugn. Det är jag väl värd? Lite tröst? Tycka synd om mig en stund & gotta i mig allt jag vill ha. Det är ju inte som att jag blir tjock på bara en gång & nu är livet pest! Om jag ändå kunde ta ett glas vin... Fånge i mitt eget hem. Kan inte ta mig någonstans, kan inte prata med någon. Känner mig ensam & jag är så rädd! Jag är inte stabil nog att hantera allt detta elände än nu! Försöker så gott jag kan men känner mig inte tillräckligt stark. Huvudet dunkar & kroppen skriker efter min drog- mitt socker. Tjuter. Det finns inget hemma. Att ta sig någonstans är näst intill omöjligt. Tårarna rinner. Vet att jag lär få våndas i några timmar i min ensamhet nu & det skrämmer mig- som fan! Ska jag förstöra det jag byggt upp? Känner att återfallet är nära...men ger jag med mig vet jag vad det innebär; mer sug, svårare att resa sig, ångest, sockerbakis, magont & illamående ...

Likes

Comments

Ibland undrar jag hur vuxna människor tänker?! Förstår de inte hur mycket de skadar sina barn när de trycker i dem mjölmat & socker?! Ibland blir jag så provocerad. Barn i Sverige får åldersdiabetes, blir feta, blir sockerberoende & får följdsjukdomar. Vi vuxna bär ansvaret för våra barn, men jäkligt många föräldrar stoppar huvudet i sanden & låtsas om att det är någon annans fel?! Vafan?! Läs på lite & ge barnen näringsrik kost & ge fan i att trycka i dem gift? För ja- socker är ett gift. Det leder till hjärt- & kärlsjukdomar, diabetes, fetma, cancer, tandlossning mm. Skulle du låta ditt barn dricka alkohol? Knarka? Ge det koffein kanske? Nej. skulle inte tro det. Men SOCKER det är så normaliserat trots sin påverkan i kroppen. Trots att det är beroendeframkallande. & jag tänker inte bara på vitt socker i kakor- utan även pasta, bröd & ris som består av socker! Varför ger man sina barn ohälsosamma saker fast att man vet att det är skadligt? Det är ju våra stackars barn sen som blir mobbade i skolan för övervikt, får dessa sjukdomar, ett kortare liv, åldras i förtid & blir deprimerade. & det är VÅRAT fel! Sen kan man inte säga en sak & göra en annan. Varför försöker vi vuxna låta bli kakfatet men mer än gärna ger våra barn kakor & godis? Hur logiskt är det?! Ett barn ska få vara friskt & må bra. Med bra kost & motion. Inte tänka på att banta när man är 12 år gammal.

Man gör som man vill med sina barn, absolut. Men tänk lite! Vi tänker inte ge vår dotter socker. Inte gluten & mjölmat. Inte sötningsmedel. Varför skulle vi göra det? Jag vet vilket helvete jag haft & vill jag utsätta mitt barn för det? Nej tack. Jag ska ge mitt barn de bästa förutsättningarna jag kan för att hon ska få leva ett långt, friskt & hälsosamt liv med hälsosamma föräldrar, det är hon värd. Det gör jag genom att hela tiden skaffa mig mer & mer kunskap i bagaget.

Puuust...! Jag var tvungen att skriva av mig. Nu har jag lättat på trycket- ha en bra dag! ;D

​Utdragena kommer från boken "Vitt begär" 

Likes

Comments

Dag nummer 17. Det har gått bra. Det känns som det börjar gå bra nu. För det mesta. Jag har inte ens rört kokoschipsen under min abstinenta tid, jag har inte behövt.

Frukost; fröknäcke med ost, bregott & skinka & 2 ägg med smör

Lunch; fläskkotlett med blomkålsmos, bea & grönsaker

Middag; plocktallrik med halloumi, mozzarella, fröknäcke med skinka & ost, fröknäcke med ägg, makrill, avokado, bläckfiskringar med aioli

Nej, jag orkade inte allt på plocktallriken!

Likes

Comments

Igår var min 16:e dag. Den gick väldigt bra! Inget sug typ. Skönt. Lämnade både förpackningen med kokoschips & ölkorv oöppnade trots att jag suttit på marknaden nästan hela dagen med en vän & jag som älskar picknick. Bredvid oss stod en bil & sålde munkar. Lägligt?! Älskar doften. Men suget efter sött höll sig ändå på avstånd. Jag kunde hantera det bra denna dag. Jag förtjänar en klapp på axeln. Så det så!

Frukost; kokosplättar med keso & blåbär

Lunch; kebabsallad med bea & vitlökssås

Middag; makrill, keso, fröknäcke med Bregott, ost & skinka samt ägg

Tyvärr ingen bild på middagen...

Likes

Comments

15:e dagen som abstinent. Underbart. Men idag har jag vart hemma hela dagen då jag haft ont i ryggen. Ingen träning & frestelsen att kunna gå i skåpen. Men känslan har ibte infunnit sig. Så skönt. Bliv lite småsugen men drt botades med kyckling.

Frukost; äggröra, köttfärs, avokado, smör, någon msk creme fraiche & en tsk steviaketchup

Lunch; kycklingklubba med aioli & 1/2 tomat

Middag; taco i romansalladLikes

Comments

Benpass idag, gick bra men tungt! Mage med, ofc!

Likes

Comments