Okej, jag erkänner. Jag är sämst på att uppdatera här.. Det var kanske inte min grej ändå detta med blogg.. Äsch, jag ger det en chans till. 😊

Det är fullt upp mest hela tiden nu. Men det är verkligen kul. Sen så får jag erkänna att jag måste hålla mig sysselsatt för annars blir jag för sugen på saker och ting. Så tur man har jobb, hus och tre busiga tjejer.

På söndag är det 6 veckor kvar tills jag ska ställa mig på scenen, så nu är det verkligen plattan i mattan och kämpa bort de sista kilona. Ska försöka få till en uppdate med bilder senare i veckan. 😊

Eftersom barnen är lediga imorrn så får de käka kvällsmat framför film i soffan idag. Det tycker dom är lyxigt ☺️ Smoothie och macka... Det är grejer det.. 😁😋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Planering, planering, planering.. Det är typ det det handlar om..
Har slängt ihop lite matlådor nu på kvällen efter jobb och träning. Så nu klarar jag mig några dagar. Blev mest kyckling, men även några med lax.

Så.. Är det svårt att komma i den "form" som man vill ha. Nej, det är det inte. Jobbigt och drygt? Ja!! Men inte svårt. Jag tycker det är stor skillnad. Planerar du dina dagar så är det inte svårt, men det kan vara jävligt jobbigt. 😉 All träning och matlådor och alla"förbud" kan göra en Kocko vissa dagar. Men det är det värt i slutändan.

Nu är det 11v kvar till tävling. Så coach tyckte det var dags att skruva upp lite. Så nu har jag 30 min cardio på schemat varje dag. Det känns faktiskt riktigt skönt.

😋

Likes

Comments

Fullt upp just nu. Igår började jag min utbildning till att bli simlärare också. Så det är några intensiva dagar här, men det är riktigt kul.
Väldigt intressant och spännande.

Just nu har vi lunch så jag sitter ute i solen med min matlåda ☺️

Uppdaterar mera sen 😉

Likes

Comments

Idag har jag vabbat för Julia. Hon hade lite feber imorse och var inte alls kry. Som tur var blev det bättre under dagen.
Tindra och Nova har påsklov nu så de tyckte det var skönt att få vara hemma extra och slippa fritids. Dom trivs jätte bra där men ibland är det ju gott med extra ledigt.

För att lyckas hålla sig till sitt schema med kosten så är det mycket planering som gäller. Så idag har jag lagat mycket mat.
Nu har både jag och sambon matlådor för en hel vecka + några extra till barnen.
Det är väldigt smidigt att ha några extra till dom när det ska hinnas ätas ordentligt mellan deras fotbollsträningar mm. Vissa dagar är det ont om tid och då är det perfekt att det finns mat klar redan istället för att bara ta en macka.

Likes

Comments

Jag förstår mig inte på en del folk. Folk som inte kan glädjas åt andras framgångar.

T.ex
Om någon tappar mycket i vikt så viskas det och pratas bakom ryggen på personen. Saker som i stil med "Har du sett vad h*n tappat mycket i vikt, h*n är säkert deprimerad eller sjuk."
Var glad åt att personen lyckats istället!! Ja självklart kan personen i fråga vara sjuk eller liknande, men ofta är det inte så. Antagligen är det många timmars slit på gymmet, i spåret, bakom spisen för att laga bra mat mm som ligger bakom det.

Varför inte gå fram och prata med personen om detta? Ta reda på fakta! Det är ju skit bra gjort av denna människa som verkligen lyckats, vare sig det är 1 eller 10kg.
Det finns så många situationer där det är såhär, inte bara när det gäller viktminskning.. På jobbet, skolan, träningen ja listan kan göras lång... Den svenska avundsjukan får en att må illa..

Jag får höra på omvägar att jag är en galen träningsmamma som borde lägga mera tid på mina barn istället. (!!!!) Ni vet inte vad ni pratar om. Jag sätter inte träningen före barnen. Ofta tränar jag sena kvällar när barnen somnat för att inte missa min tid med dom. Och ja, ibland är dom med mig och tränar. Ser inget fel med det. Tror bara att det är nyttigt för barnen att se att man behöver röra på sig för att må bra. Barn är alldeles för stillasittande idag, det är bara iPad mm som gäller.. Tyvärr.. Det är helt galet om inte annat.

Vad gäller maten så tvingar jag inte heller barnen att äta kyckling o ris varje dag. Ibland får dom det och de älskar det, men oftast lagar jag vanlig husmanskost till dom, med allt vad det innebär.

Snälla, innan du börjar klaga på hur jag fostrar mina barn. Ta gärna en titt på ditt egna liv först. Och om det nu är så perfekt så får jag bara säga Grattis!! Men du behöver inte viska bakom min rygg för att sedan stå och vara övertrevligt falsk mot mig. 😘

Likes

Comments

Lugnt och tyst. Resten av huset sover så här sitter jag och njuter av dagens bästa mål, gröt m banan och överdrivet mycket kanel 😋

Idag är det jobb och träning på schemat.
Så nu sitter jag och planerar lite för dagens pass.
När jag kör mina grupppass så gillar jag att de aldrig ser likadana ut. Jag ändrar dom varje gång. Men det är nog för att jag själv tyckte det var jätte tråkigt med gruppträning förut, för gick man på ett pass ena veckan, så såg det exakt likadant ut nästa vecka... Skittråkigt rent ut sagt. Men det är bara min åsikt.
Och även om jag vet att jag skulle kunna komma till en del av passen helt oförberedd så gillar jag att ha en plan, ibland beroende på vilka som är med så kan jag sväva ifrån den ganska mycket, men jag har alltid en grund.
Spinningpassen däremot, där kör jag alltid efter planen. 😊
Sålänge man vet vad man gör så ser jag inget konstigt med detta. Tycker det är kul när personerna får riktiga utmaningar, sen kan det behövas mer för vissa och mindre för andra. Så som jag lägger upp mina pass, tycker jag ändå att jag är bra på att göra så att det passar alla beroende på om du är nybörjare eller van att träna mycket.
Detta gäller ju bara gruppträningspassen, i PT biten jobbar jag på ett helt annat sätt. 😊

Ha en trevlig dag nu ☀️

Likes

Comments

Regn och rusk här i Helsingborg nu.
Jag sitter i bilen och ska precis bege mig hemåt.

Imorse gick vi upp tidigt för en dag på Helsingborgs motorcrossbana. Julia var superduktig i bilen hela vägen, hon sov lite, åt lite och kollade på sångklipp på tuben. ☺️

När vi ändå var här, så passade jag på att träffa min coach Melinda som bor här. Jag har vart så nojjig sista tiden för min posering och form så det kändes skönt att hon fick kolla. Hon var väldigt nöjd så det var inga problem. Känns riktigt gött. Änsålänge har jag relativt mkt mat på schemat och ingen cardio. Men det är nog bara en tidsfråga innan det kommer. 😁

Nu blir det raka vägen hem och förbereda veckan som kommer.

Likes

Comments

Efter klienter och frukost var avklarat så tog jag med mig lillfisen ut på en Powerwalk. Eller ja, jag höll hyfsat tempo men förkylningen gör som sagt sitt.

Känns så härligt att våren är påväg på riktigt nu, man får så mycket mera energi till allting.

Får se vad denna påskafton bjuder på. De stora tjejerna är hos sin pappa. Så ngt påskande blir det inte. Vilket är Tur för mig då jag inte ska äta massa godis nu. Vi (jag) har en tendens att ibland överdriva på påsk med allt godis.. Tyvärr..
Men ikväll, då har jag veckans fria mål 😍
Jag är verkligen glad sålänge jag får ha det så. Så det gäller att hålla coachen nöjd. ☺️

Glad Påsk 🐣☀️

Likes

Comments

Underbar morgon. Sitter och väntar på mina klienter som ska få riva av ett hårt utepass ☀️

Likes

Comments

Körde ett jätte lugnt ryggpass nu på kvällen. Lätta vikter och mycket fokus på kontakt.
Det känns som förkylning lättar lite vilket är skönt. Jag har faktiskt inte ont i halsen längre.
Så imorrn är tanken att det blir ett benpass. Men jag får se hur jag känner mig.

Lördag imorrn och det innebär vägning och veckorapport till min fina coach. Får väll se om jag har tappat något, det har gått lite segt men än är det ju ett tag kvar till tävling.
Bara jag blir frisk nu så kommer det läggas i en högre växel.

Nu blir det bara soffhäng resten av kvällen, riktigt skönt. ☺️

Likes

Comments