Hälsa, Dietist, Recept

You know me: preparations is key

JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ MIN MATLÅDA!

Känns skönt att säga så nu när det närmar sig lunch denna måndag men faktum är att jag själv står helt ansvarig och också tar åt mig all ära.

Jag är en riktig sucker för planering och förberedelser. Det är en oerhört skön känsla att lägga sig på kvällen med vetskap om att matlådorna är färdiga, väskan packad med diverse träningskläder och grejs, samt att kläderna inför i morgon ligger vikta och väntandes på mig... någon annan som mig? ;)

I går efter att vi tränat på ironworks (läs om rygg-och triceps i föregående blogginlägg) svängde vi förbi maxi för storhandling. Både jag och Jonas är av den uppfattningen att storhandling görs bäst inför nya veckan. Skönt att ha kyl, frys och skafferi redo när hungern sätter in och matlådor skall lagas! Det minskar risken för småätande och oplanerade inköp och mat ute varje dag.

Efter att vi handlat mat ställde jag mig och förberedde dagens matlådor. Mums mums. De innehåller min favorit: sötpotatis, tillsammans med vitlökskryddad kyckling hihi. MUMMA!

You know me: preparation is key för att hålla goda vanor gällande mat och träning :)

Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,
Samma här, fixar alltid matlådor inför veckans luncher. Så skönt och ett bra sätt att ha koll på vad man äter. Just nu ligger jag hemma med en dunderförkylning så idag blir det inte många knop gjorda. Bara vila och dricka en massa. nouw.com/carolinalarsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Verkligen ett bar knep 😊 nästan det bästa både ur hälso - miljö (om man är medeten) och ekonomiska aspekter. Urs då, krya på dig 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
ninna
ninna,

Sunday=foodprep en timme och massor med tid och stress sparas på vardagen. hur många matlådor brukar du göra i förväg?

Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ca 4-5 st 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229