Hälsa

Work-mode, inga behov och fredagsmat från stan

Hej mina fina!

Fredagen var riktigt busy för mig, vilket jag gillar, men faktiskt så pass on-going att jag glömde av att äta. När klockan närmade sig fyra insåg jag att den enda jag ätit tills dess var frukost bestående av en Barebells Milkshake och gröt.. hehe.. inte så bra. Egentligen är jag en stark förespråkare för regelbundna måltider och min kropp mår så mycket bättre av det. D

Men det är faktiskt precis såhär för mig när jag har mycket roligt omkring mig; jag blir 100% fokuserad och går in i mitt så kallade "work-mode". Minns förr när jag jobbade mycket på events och mässor för olika företag, då kunde jag jobba, jobba, jobba en hel dag och sedan inse att jag enbart druckit energidryck och bitar av proteinbars. HAHA! Men i work-mode behöver jag varken kissa, sova eller äta (tror jag i alla fall, baksmällan kommer sedan)


Men så vid fyratiden när jag slog ihop min dator kände jag hungern komma galopperande i rasande fart. På kontoret där jag satt, ett företagshotell kan man säga, bjöds det på bullkransar och go-fika vilket satte fart på kurrandet i min mage. Där gjorde jag dock ett smart val och tackade för mig, för att istället sätta kurs mot riktig mat. Det sämsta i detta läget skulle vara att fika på tom mage, hade inte mått bättre utav det.

Istället promenerade jag längs avenyn och svängde in på JOS Hälsocafé som fick bli min räddning. Där köpte jag med min min absoluta favorit: Vegan Bowl! Rekommenderar denna, så god.

Innehåll VEGAN Bowl : Svart ris, ingefära quinoa, sallad, sojabönor, rostade jordnötter, avokado, mango, rostad grönkål, sesamvinäger, soja

VÄLJ PROTEIN: Timjan/ cayenne oumph, BBQ oumph (S), falafel eller rödbetsbiff
- jag valde Timjan/ Cayenne oumph, smarrigt!

Helt ärligt, det var en dröm att njuta av denna goding på balkongen hemma efter en produktiv dag!

  • Hälsa
  • 1 283 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229