Samarbete med NailShape

Volymfransar av Martina, Nailshape By Sweden

BLOGGINLÄGG I SAMARBETE MED MARTINA, NailShape by Sweden

.

Det var ett år sedan sist, ett år sedan jag vaknade upp på morgonen med ett härligt svall av ögonfransar och nu det sistone har det verkligen börjat klia i mig att göra en förändring. Dels kliver jag upp ohyggligt tidigt för någon som tycker om att piffa till sig, dels tränar jag dagligen och svettas.. ja att slippa maskaraklumpar, rinnande maskara under ögonen och tidiga alarm välkomnar jag åter fransförlängning med öppna armar. Det är så skönt!

Jag hade tid idag hos duktiga Martina Lindmark som jag först blivit tipsad om av en vän. Hon har också en säng på min älskade salong Nailshape by Sweden och kändes verkligen som att "komma hem" när jag klev in genom dörren. Otroligt kul att träffa alla goa tjejerna igen på salongen, mysa runt där i deras innetofflor och kika in alla diplom och priser som tillkommit sedan sist jag var där.

Enligt önskemål gjorde vi ett svepande svall med volymfransar. Martina är otroligt konstnärlig och har en god känsla för estetik, jag lät henne bestämma längder och övergångar för att få en så snygg look som möjligt (ni ska se hennes naglar också btw, de är helt sjukt fina)

Här är förebilden:

Totalt hade jag 5 olika längder på mina fransar: Från 8 mm till 12-13 mm. Dessutom backar längderna tillbaka lite på ytterkanten för att slippa skav i ögonvrån osv.

Så otroligt mysig, duktig och noggrann!

Jisses så fina de blev. Fluffiga, välfyllda, täta, jämna och precis lagom i längd och svep. Verkligen otroligt glad nu och tacksam... tänk hur underbart det blir nu framöver när jag slår upp mina blå vid halv-fem (nej kanske fem nu om jag slipper smink?!) Ja ni förstår ju själva; för mig är detta underbart :)

Kul att kunna unna sig lite också när man jobbar hårt med både jobb och gym!

JAG ÄR OTROLIGT NÖJD MED RESULTATET!

Jag är verkligen glad att meddela följande: Efter dagens besök har jag nu möjlighet att erbjuda er 20% rabatt vid bokning på sms till Martina på om ni uppger koden FITNESSJULIA20.

Är ni alltså sugna på ett par nya fransar (eller varför inte naglar!) ​och bor i Göteborg rekommenderar jag er starkt att:
* smsa 0768-533661
* skriv ert önskemål och min kod
Så hjälper hon er!

Ni kommer INTE ångra er - och jag ska tacka min vän som tipsade mig också! Salongen ligger vid hållplats Stigbergstorget typ vid Järntorget som man kommer med via 3:an, 11:an och 9:ans vagnar i Göteborg :)

Ni kommer inte ångra er så passa på och få 20% rabatt! :)

Gillar

Kommentarer

nnathalies
nnathalies,
har också tidigare haft fransar och är sååå taggad på att skaffa igen😃 kan ju säga att detta inlägget inte gjorde saken bättre 😄 får nog boka tid snart!!nouw.com/nnathalies
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja det är sjukt skönt ju 😉 gör så och använd rabatten om du ändå bor nära gbg, hon är grym! 😃nouw.com/fitnessjulia
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Gud så fina fransar 😍nouw.com/vägentillfriheten
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
men å tack! 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229