Hälsa, tjejer, Träning

Vitamin ME

God morgon finisar!

I går efter jobbet tog jag min träningsväska över axeln och promenerade från korsvägen till gymmet. Det hade nyss regnat i Göteborg och luften var fuktig och frisk. Välbehövligt med syre att insupa inför passet.

”Trots måndag” var jag inte det minsta trött. Kände mig full fart, härligt taggad och positiv. Från att först ha varit smått irriterad över att ha glömt mitt träningslinne till komiskt glad över att gymma i min jobbtröja ;)

Den är så söt; I think you are suffering from a lack of vitamin ME!

Med mig själv som huvudperson och fokus körde jag ett bra och intensivt axelpass på Almedal. Det är illa tvunget att hålla högt tempo, annars kommer någon och tar maskinen från en ;)

Fullt med folk var det.. men med lite flexibilitet lyckades jag ändå bygga ihop ett bra pass. Det blev mycket fokus på utsida, med hantellyft åt sidan, sidolyft i maskin samt sidolyft i cabeln. Dessutom två övningar för baksida axel! :)

Kändes verkligen som en grym start på veckan. Jag är nöjd över mitt eget engagemang och fokus. Allt jag behövde var lite vitamin ME, bra musik och god kontakt i musklerna!

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Snygg! Fick gå från jobbet till träningen igår, det va verkligen uppfriskande! 😃 nouw.com/alicemalmstrom
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
visst är det uppfriskande 😃 kramnouw.com/fitnessjulia
emmabergendahl
emmabergendahl,
Blir sjukt mer taggad av att läsa dina inlägg varje dag! (Från en som är rätt ny här). 👌nouw.com/emmabergendahl
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
haha så roligt att höra söta du 😃 Blir glad att du blir det 😊 välkommen! nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229