Hälsa, sallad

Visningsdag och mat ute

Hej finisar!

Idag är dagen D - också känt som dagen för visning av lägenheten. Jag känner mig taggad men framförallt redo. Det är mer att ordna med än man tror, och alltid är det lite fram och tillbaka när man samarbetar med många andra där flexibilitet och tålamod sätts på prov. Mitt tålamod är vanligtvis min svaga sida, fråga min sambo, när jag bestämt mig för något vill jag göra det, få det eller gå vidare direkt på en gång. Jag har som målsättning att jobba med mitt tålamod nu när jag ska bli mamma liten en liten krabat som definitivt kommer ha andra behov, annan dygnsrytm och tempo än vad jag har haha.

Mycket av förmiddagen har gått åt till att städa det sista och fixa i lägenheten. Vissa saker kan man liksom bara göra i sista stund, som att svabba golven, torka och tvätta av allt i badrummet osv. Vi lever ju ändå i lägenheten fortfarande så nu sopar vi liksom igen de sista spåren av oss innan mäklaren kommer vi 17-tiden. Den som redan tvingats lämna hemmet är lilla Lowa som tyvärr är lite för hårig och har lite för mycket leksaker för att passa in till visning ;) Jag saknar henne dock mycket, min lilla bebis, min första bebis. Snart ses vi igen!

______________________

Nu såhär mitt på dagen behövde jag och Jonas återhämta oss lite och samla krafter. Ingenting passar så bra som utemat när man flyttar ut - eller in i lägenheter. Förlåt men det är nästan givet. Vi besökte vårt favorit i bottenvåningen på huset där vi bor just nu: Salladshörnan. GODA sallader med generösa mängder mat till billigt pris. Så mycket tumme upp.


Jag och Jonas köpte var sin kycklingsallad som dessutom består av: Bulgur, Ruccola och Spenat, Gurka, Tomat, Ananas, Majs, Paprika, Cashewnötter och Keso! SÅ SMARRIGT. Till dressing valde vi Ceasar. O YAS detta var precis vad vi behövde nu, så så gott.

​Skönt att komma ifrån lägenheten också och slappa lite med god mat :) När visningen sedan äger rum planerar vi att träna tillsammans. 

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jsamuel90
Jsamuel90,
Ser magiskt gott ut 😍nouw.com/jsamuel90
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229