Träning, Fitness, Skiathos

Visiting the old school local gym

Under eftermiddagen kände jag och Jonas att vi fått ganska ordentligt med sol. Vi var sugna på att upptäcka annat, se mer av ön och ta tillvara på vår första dag.
Med lite tur hann vi precis med kl-16 bussen in till Skiathos town där vi vandrade omkring bland vackra gränder, fina båtar i hamnområdet och trevliga små affärer. I town bor många greker vilket verkligen är roligt! Blir en helt annan stämning :)
Efter lite strosande i ca en timme beslutade vi oss för att leta reda på stadens enda gymmet (som också har bra rykte på nätet!) Några små grekiska killar påväg hem från skolan visade vägen mellan alla byggnader och följde oss hela vägen fram. Så gulligt!
Gymmet i sig var riktigt old school vilket vi gillade starkt. Killen som ägde detta tre våningar stora gym var själv byggare. Det var mest män där som gymmade, tjejerna hängde på översta våningen i aerobics-salen. De trodde förutfattat att även jag skulle delta där men nope ;) Jag och Jonas var de enda turisterna där bland grekerna vilket jag ÄLSKAR. Tycker otroligt mycket om att slippa all överdådig turism, hellre se staden så som den är. En engångsträning kostade 7 euro per person.

Jag körde lite blandade överkroppsövningar så som framsida, baksida och utsida axlar, lite rygg samt biceps och triceps. SO MUCH FUN! Dock hade jag inte druckit så bra tror jag så fick lite huvudvärk.. men fyllde på efter ;) Tur vi har buffé på hotellet hehe.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229