Vegetarisk lunch!

Idag pluggar jag hemifrån på förmiddagen och har patientfall plus redovisning hela eftermiddagen! Med en kropp som är så öm som min klagar jag inte med lite mer stillasittande aktiviteter :p hittills är nästan alla uppgifter inskickande och kvar är typ bara tentan... Sommaren börjar närma sig på riktigt nu!

Eftersom jag är hemma äter jag lunch här :) Idag valde jag att satsa på ett vegetariskt alternativ bestående av bönor, grönsaker och underbart goda potatisar i ugn!

Älskar potatis i ugn sååå mycket! Personligen har vi bara salt och peppar på men lite olja kan vara riktigt gott också ;D

Vi har inne dem på över - under värme, ca 200-220 grader i ca 1 h, men det är ju självklart beroende på ugn osv :) men ett hett tips att göra egna potatisklyftor till lunch... För det är galet gott och nyttigt ;)

Gillar

Kommentarer

Alice
Alice ,
Hej Julia! Först vill jag bara säga att du är en stooor inspirationskälla för mig! Har träffat dig några gånger när du jobbat och du är alltid lika hjälpsam och trevlig 😊

Min fråga är vad gör jag för fel? Jag styrketränar ca 5 timmar i veckan, ungefär fem pass relativt tungt (nyligen haft diskbråck som läckte)
Jag äter ca 2000-2500 kcal om dagen, i princip aldrig pasta eller bröd då jag är glutenallergiker utan mestadels kött/kyckling, grönsaker, ris eller potatis/sötpotatis. Äter aldrig frukost innan träningen då jag blir så illamående då utan äter direkt efter passet.
Men det känns som att jag står helt stilla, blir varken smalare eller biffigare, dock fastare i kroppen..
Är ca 178 och väger 68kg... Tacksam för om du har något tips!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack så mycket söta du 😃

Eftersom du blir fastade i kroppen så kanske du faktiskt tappar i fettmassa men utvecklas muskulärt? Sen är du lång också vilket gör att du väger en viss siffra. Tycker inte du skall stirra dig blind på vågen utan snarare se hur det ser ut i spegeln. Vågen är ju bara en siffra 😊 Men om du verkligen vill gå ner i vikt kanske du skall vara mer noga mer energiintaget. Du skriver "ca" 2000-2500 kcal, men har du räknat? 😊 kram
nouw.com/fitnessjulia
Elin
Elin,
Har du tips på vad som är "bra" att äta innan träning? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
jag tycker att gröt och casein är bra att äta ca 1.5 h timme innan 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229