Dietist, Fitness, Hälsa

Vegetarisk kväll hos Karro

Hej finisar!

Jag stökar just nu runt i köket hemma hos Karro och lagar middag.. mmm mat. Denna intensiva och händelserika torsdag börjar så smått lida mot sitt slut och mina celler längtar efter att få sjunka ner i soffan med min bästis, äta mat och ha tjejsnack. Det behöver vi båda. Mycket hinner passera mellan gångerna vi ses för livet går verkligen i ultrarapid, det snurrar på för fullt vilket både är kul och spännande. Någon som känner igen sig?

Vi har tidigare idag tränat ett benpass tillsammans på Almedal vilket var oerhört roligt. Gaaanska länge sedan vi tränade ihop nu. Det blev ett riktigt bra pass med mycket svett, skrik, pepp och svidande muskler. Är sjukt trött nu efter i samtliga muskler, varpå vi båda är rejält hungriga. Behöver påfyllning ;) Jag kommer beskriva passet närmare i morgon för er som är intresserade av en uppdate vid typ 06.30 i morgon haha.

Vi kommer satsa all in på vegetariska alternativ ikväll, verkligen gott och något som vi båda gillar. Det blir två generösa plåtar med rotsaker in i ugnen. Wokgrönsaker. Hummus på kikärtor och god kvarg-dipp till gurkstavar som förrätt. MUMMS.

Säger då inte nej till ugnsbakade grönsaker och hummus!

När två dietister blir kreativa efter ett benpass.. då blir det bra. En perfekt torsdagskväll!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ebba
ebba,
Köper ni färdig hummus? Isåfall vilken? Har aldrig testat! så tänkte om du kunde rekommendera någon! Eller gör ni egen? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag gör egen faktiskt 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229