Träning, Fitness

Veckans första träningspass!

Hej fighters!

Vi började måndagen och veckan starkt med skola, lite skön promenad utomhus och slutligen gym. Träningspasset idag blev illa tvunget till att vara flexibelt på grund av allt folk på almedal.,, men med rätt mindset är allt möjligt. Jag har en positiv känsla i hela kroppen och då blir ju träningspasset automatiskt bra. Det är verkligen sant så som det är sagt: med rätt inställning kan man påverka sin vardag!

Jag fick visserligen vara effektiv men det gjorde också att jag höll ett bra tempo genom hela passet. Hela styrkepasset blev en kombination av pulshöjande träning och därmed något mer kaloriförbrukande skulle jag tro. Känns så efteråt i alla fall eftersom jag var rejält hungrig när jag kom hem ;) Bästa känslan i världen dock; att verkligen äta efter sitt behov - och speciellt när mah tränat innan! Man riktigt känner hur maten fyller upp musklerna igen och styrkan återkommer.

Mitt tränigspass bestod idag av alla sidor av axlarna (framsida, utsida baksida) med tre övningar per varje sida. Därefter avslutade jag med sittande roddar 12 reps x 5 set och även sittande enarmsrodd i maskin 10 reps + dropset x 3 set per arm. Riktigt bra pass alltså!

​Kände mig extra fin i mitt långa, ljusa svall. Det är verkligen så "MIG" och jag trivs riktigt bra nu igen :) Look like a Lady, train like a beast har jag hört och så blev det ju också idag. Mata, Mata, Mata reps och ingen är mer nöjd än jag själv efteråt som sagt. Avslutade även med en skön kvällspromenad på 30 minuter för att runda av denna måndag på bästa sätt. En kombination av mat, träning, cardio och vila gör susen för huvud, tankar, kroppsform och hälsa :) 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229