tjejer, livsstil

Veckan som varit, lägenheten och fotografering

Mellan den 2 sep- till 8 sep har det minst sagt hunnit hända mycket! Vissa veckor blir ju så; fullspäckade och väldigt händelserika, medan andra veckor framstår som betydligt lugnare.

Hur som; denna veckan har varit en av de som går i 110% och efter sommaren känns det ändå skönt att vara i gång. Jag som inte går tillbaka till sjukhuset och jobbar nu har ibland känt mig lite utanför all stress och tidiga mornar, men nu fick även jag min del vilket med facit i hand har känts uppfriskade ändå. Det är kul att ha full rulle med en egna projekt och investeringar ;)

Veckan började som jag tidigare nämt med skolan. Direkt drog universitetet i gång och jag skulle ljuga om jag sa att jag var beredd. Herre vilken fart. Tempot är högt och examinationerna många... eftersom jag parallelläser 2 kurser, ambitiös som jag insisterar på att vara, blir det 20 examinationer på 20 veckor.. nice. Tidseffektivt blir det iaf om något och en bra investering för min framtida karriär, bara att hålla ut.

Mer då? Jo vi har jobbat en hel del med lägenheten. Vi planerar att sälja den och ska snart testa den mot marknaden. Vår fina, stilrena, moderna, nyproducerade 2:a mitt i stan.. kommer sakna den men vill som sagt tillbaka till Alingsås. Därför har vi haft mäklare och fotograf på besök och haft en del att stå i gällande detta. Personligen lär jag mig massor eftersom jag aldrig varit med om en lägenhetsförsäljning (vi har haft hyreslägenhet innan)

Vårt fina hem <3 Obs jag fotade lite samma morgon som fotografen skulle komma. Tänkte länka till annonsen sedan när den finns tillgänglig så får ni se hur vi har det med mer proffsiga bilder! :)

Älskar denna lägenheten (vi har faktiskt inbyggda högtalare på badrummet med en stor inbygd bas under handfatet som man kopplar upp mot mobilen genom en bluetooth-knapp, så smidigt!)

Gillar

Kommentarer

Vafanjossey
Vafanjossey,
Jätte fint! 😍nouw.com/vafanjossey
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
TACK SNÄLLA 😃 nouw.com/fitnessjulia
artist
artist,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229