tjejer, tänkvärt

Veckan som varit, flyttkaos och bästa vänner

Det är fredag och jag kan både tacksamt se tillbaka på en lyckad, intensiv vecka och samtidigt blicka framåt mot en väntande helg i mysiga Alingsås tillsammans med familj och vänner (och plugg.. sådant blir man inte av med som student har jag smärtsamt blivit påmind om haha) Känns som att jag spenderar varje helg i Alingsås numera... lika bra att alla vänjer sig då planen (om allt går som det ska) är att flytta dit i vinter.

Veckan som varit har, förutom jobb och studier, även bjudit på kvalitetstid med familjen - och ni vet hur högt jag värdesätter just det. Mina svärföräldrar har tagit hand om oss i allt jäktande och sett till att vi varit välgödda och välmående. Mätta och belåtna. Jag uppskattar till tusen att få god, näringsriktig och hemlagad mat då vi själva slarvat något på just den punkten. Är inte det ganska typiskt för dessa situationer? Flytt = hämtmat haha. LITE variation och balans mellan de två är nödvändigt.

Hos Jonas föräldrar bjöds vi på god-god lax med örtkrydda, romsås, kokt potatis och färsk sallad. Love it! Till efterrätt hemmagjord chokladmousse (ägg, grädde, choklad) med blåbär on top.

Men kort och gott: vi har fortfarande ganska fullt upp med lägenheten och alla förberedelser. Skulle ljuga om jag sa annat. Jag är en perfektionist som vil få allt i sin ordning. Tack alla som visat intresse och på ett eller annat sätt engagerat er i försäljningen. Hittills har vi fått flera inofficiella bud (vi har ingen öppen budgivning ännu) och faktiskt flera parter som önskat komma på förhandsvisning. Ja vi hålls sysselsatta.

Nu på söndag kommer vi ge järnet, in i det sista, med städningen inför den nervösa visningen av lägenheten på måndag 23/9 kl 17.30. Är ni / känner ni någon som skulle vara intresserad av en modern, lyxig, nybyggd tvåa centralt i Göteborg får ni gärna säga till dem! Finns fortfarande platser kvar att boka till visning :) Klicka HÄR . Dela och sprid gärna vår länk för att hjälpa oss.

Älskar denna lägenhet och kommer sakna den <3

MEN Snälla ta en titt på vårt kaos i hallen för några dagar sedan! Även om tvåan är stilren och minimalistiskt inredd (så jag vill ha det) ryms det otroligt nog MÄNGDER av saker.

Det finns smidig förvaring i både skåp, lådor, garderober och liknande vilket gör att man enkelt får plats med massor. På visning vill jag ju dock att man som besökare ska kunna undersöka förvaringsutrymmen utan att behöva se ALLT vi äger haha. Grejerna är nu skeppade till svärföräldrarnas gästrum i Onsala haha.

Tur att jag förutom fin familj även har magiska vänner som hjälper och stöttar såväl praktiskt som själsligt. Mysiga kvällar med bästisarna i Alingsås är guld värda, tjejsnack och en god pizzakväll på stan tackade jag absolut inte nej till denna vecka ;)

Allt som allt, intensivt och roligt är mitt liv just nu - och finns även mycket rum för kvalitetstid med nära och kära... framöver kommer desto mer av detta tro mig hehe ni kommer flippa <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229