tjejer, Dietist

Världens finaste vän och kollega

Igår var en riktig ”Anna-dag”.
-Jag ville umgås med min fina vän och kollega i oändlighetens oändlighet. Hon gör nämligen sin sista vecka här på SÄS nu för nya äventyr väntar henne. Vi är förstås ledsna men också stolta och tacksamma över tiden som varit.
Jag kan gå tillbaka till mig själv och tala för mig själv; Hon har verkligen gjort skillnad i mitt liv, det är något som är säkert. Verkligen hjälpt mig i min egen resa att hitta rätt och utvecklas som människa. Det är ofattbart egentligen; Alla de samtal vi haft.. diskussioner och tankesmedjor. Vi har både peppat och triggat varandra att våga tro på sig själv, på sina värderingar, våga satsa på en karriär och nya utmaningar och läskiga prövningar. Vi har tillsammans tränat oss att prata bättre med sig själv, uppskatta sina prestationer och stå stabilt i sina prioriteringar. Bli riktiga power-ladies tillsammans. För mig har det varit en oerhört betydelsefull och inspirerande kollega som nu lämnar min arbetsplats.
Tur för mig att jag får fortsätta ha henne i mitt liv, att hon dessutom är en nära vän till mig nu.

Vi kollegor fixade en liten avtacknings-frukost till Anna med diverse goda tilltugg, nyköpt och nybakat (Tack Sandra!) bröd, goda pålägg och smoothies. Till det höll jag ett tal och så fick hon en present från oss. En riktigt mysig start på dagen :)
Efter jobbet fortsatte myset med en kväll tillsammans. Jag och Anna tog en långpromenad motsvarande 1 timme och 15 minuter och bara pratade om allt. Världens finaste vän. På fredag blir det egentligen avtackning då det är hennes sista dag då.. drinks coming up ;)

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Vad mysigt det låter!😍💖nouw.com/faronsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
otroligt mysigt 😃nouw.com/fitnessjulia
Svensson
Svensson,
vad för bröd äter du? någon sort du kan rekomendera för en som är på en relativt strikt diet inf sommaren? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Jag väljer ofta lite grövre bröd, gärna knäckebröd 😊 Du kan leta efter nyckelhålet för att hitta lägre mängd socker och mer fibrer 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229