livsstil

Varit en tuff vecka

Hej finisar!

Hälsningar direkt från sängen såhär en lördagsmorgon när solen faktiskt skiner för andra dagen sedan i början av oktober (sån lycka!) och nyhetsmorgon spelar i bakgrunden. Jag känner mig på oerhört bra humör idag, tror mycket beror på vädret, och har en litet pirr i själen. Är övertygad om att det kommer bli en bra dag och en bra helg.

____________

Men annars då? Jo helt ärligt... denna vecka har varit tuff för mig. Det har varit lite för mycket på agendan och jag känner mig inte utvilad psykiskt. Oftast försöker jag få in tid för återhämtning inemellan prestationer för att orka hela vägen, men denna vecka var det tyvärr inte möjligt. Jag har jobbat mer än vanligt, haft mycket i mina universitetsstudier med en stor hemtentamen till i går senast och extra uppgifter utöver det. MEN nu är jag på andra sidan och det känns fantastiskt!

Hard working mama

I övrigt mår jag bra, rent fysiskt alltså. Jag är tacksam över graviditetens smidiga fortlöpande såhär långt och hoppas att det håller i sig. Jag skulle egentligen haft min gravidfotografering i går men fotografen, som också är gravid, var tvungen att ställa in på grund av foglossning och tidiga sammandragningar. Det får en att tänka till en extra gång, vilken utmaning det ändå är för kroppen att vara gravid oavsett om man är ung, vältränad och/eller frisk i övrigt. Tacksam som sagt.

___________

Jag fick förresten en mysig hälsning från familjen borta i NZ, andra sidan jorden (!) och känner att jag längtar efter dem. Men denna årstid i Sverige är ändå allt bra nu när advent står precis runt hörnet och solen skiner. Alla har julpyntat, julmusik har börjat spela i affärerna och lite snö ligger på backen, njuter trots allt.

Jag och Jonas försöker på egen hand maxa julkänslan i år eftersom familjen är borta på vift ;) Vi har därför både besökt julmarknaden i Gunnebo, kikat på juldekorationer i stan, fått upp myset hemma och - igår- passat på att stosa runt inne på Kungsmässan lagom till Black Friday.

Det ÄR mysigt att ta tillvara på alla årstider tycker jag! Finns en charm i allt :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229