Fest

Utgång med underbart gäng!

Godmorgon finisar!

Klockan är ca 10 över 10 på morgonen och jag ligger fortfarande som en liten tröttis i sängen ;) Jag är verkligen inte van att dricka alkohol så det tar på mig direkt :p

Nocco är mycket bättre ;) finns flak att klicka hem i min minishop HÄR

Efter en lång - men väldigt roligt lördag med både plåtning och filminspelning (som ni kan läsa om i tidigare inlägg) fortsatte kvällen med utgång tillsammans med Gymshark-familjen!

Det var sjukt roligt att få klä upp sig lite och faktiskt ha på sig något annat än bara gymkläder hela tiden ;) jag tog på mig en glittrig klänning med djup urringning bak!

Ready for party!

Vi var i deras lägenhet (ungkarlslya haha!) och förfestade innan alla skulle dra vidare vid 01. Det var riktigt trevligt med världens skönaste gäng verkligen :D Alla i Gymshark-familjen är otroligt mysiga och trevliga, galet bra stämning!

(Jag, Amanda och Sophie) (Jag och Johan) (Jag och Kristoffer)

Dock orkade jag verkligen inte ge mig ut med de andra efter kl 01. Jag måste erkänna:
1) jag är inget party-animal direkt
2) jag vill kunna gymma idag (söndag)
3) jag var sjukt trött efter att ha fotat fredag-lördag

Men jag älskar ändå kvällen och fick allt dricka några glas vin innan jag begav mig tillbaka till hotellet. Lika nöjd och glad för det är jag idag eftersom jag inte mår speciellt dåligt! Dessutom brukar ju förfesterna ändå vara det bästa på kvällen (förutom min kyckling+ris-burrito som jag åt i natt då! Ni som har mig på snapchat vet!)

  • Fest
  • 2 935 visningar

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin,
Du är så fin!!!nouw.com/ellendelin
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack så mycket 😃 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229