Hälsa, Träning, Dietist

Uppe tidigt - cardio -27:e dec

It’s time again!

Jag vaknade faktiskt riktigt tidigt i morse, på bra humör dessutom. Har i ärlighetens namn inte sovit så bra utan ytterst ytligt vilket dock visade sig bli min fördel denna morgon. Ni vet när man har nära till vakenhet? Så hade jag det. Kändes som att jag vaknade varje gång jag skulle byta sovställning. Kanske är det de många dagars ledighet som sätter sina spår? Är utsövd helt enkelt ;)

I och min tidiga uppstigning kunde jag göra mig i ordning i lugn och ro. Ingen stress. Jag älskar lugna mornar oavsett hur tidigt på dagen de infinner sig. Så dagar då jag inte riktigt kan sova mer stiger jag alltså hellre upp än ligger kvar och kämpar. Kan jag inte sova mer så kan jag inte. Tillsammans med lilla Lowisen fick jag istället extra tid till att fixa håret, sminka mig, ta lite kvarg och sedan även promenera en halvtimme. En morgonpromenad och check på det, bara sådär!

Å jag älskar min fina gran! Tycker verkligen om ljuset den ger lägenheten, värmen och mysfaktorn x1000. Undrar hur länge jag kan ha kvar den utan att anses helt retarderad :p

Nu är det ny arbetsdag som väntar mig i Borås och uppdate på alla mina patienter efter storhelgen. Känns verkligen som måndag, minns att jag tänkte att det säkert är mycket folk på gymmet idag just därför, kom sedan på att det är onsdag (!) sjukt att halva veckan är gjord och att jag är ledig igen på fredag.. jo nu flyter det på med ledigheter kring jul och nyår. Bara att njuta.

- Hoppas på en bra och rolig arbetsdag och att energin är med mig i eftermiddag för ett träningspass! ;) puss på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229