Hälsa, Graviditet

Uppdatering om denna veckan

Jag är medveten om att veckans uppdateringar på bloggen inte har varit de bästa, men orken har verkligen inte funnits hos mig senaste dagarna.

Jag har gått upp i tid på jobbet (jämsides med universitetet) vilket inneburit långa arbetsdagar VARJE DAG denna vecka. Jag har bokstavligen stupat i säng när jag kommit hem, varav ingen träning blivit av heller ...vilket känns sådär :/ men visst det är olika förutsättningar varje vecka, så är det bara.

Jag kan dock komma på mig själv med att bli irriterad över att inte få möjligheten att göra saker som känns viktiga för mig haha - träningen som exempel - detta grämer mig, gör mig otålig och högst otillfredsställd i kroppen ;) men samtidigt försöker jag att göra det bästa av situationen; Jag snittar fortsatt 12 000 steg per dag (för promenader tar jag så fort jag ges chansen) vilket känns bra! :)

Men givetvis ger jag mig "okej" att vila efter jobbet då kroppen faktiskt påverkas mer än vanligt. Man klarar inte heeelt lika mycket som innan. Någon annan (gravid) som känner skillnad på jobbdagarna och lediga dagarna?

I övrigt mår jag fortsatt bra som gravid. Absolut inga större problem med vare sig illamående eller foglossningar. Min mage har kommit igång igen vilket verkligen är positivt för övriga livskvalitén (att inte kunna gå på toaletten som vanligt var sjukt störigt!) och järntabletterna gör susen för energin generellt :) Den där dövande tröttheten i kroppen är borta. YEEY!!

Däremot växer magen så det knakar! BOOM sa det och plötsligt är den väl framträdande. Hehe. Jag har börjat få svårt att klä mig i mina normala kläder och sneglar mer och mer åt gravidkläderna. Kanske snart dags att växla över faktiskt. Tränar i gravidtights nu vilken känns skönt :)

Bebis sparkar också hur mycket som helst nu vilket är mysigt. Han bökar runt och buffar på mig på jobbet och jag vill inget hellre än att hålla om honom, fånga hans lilla fot i min hand eller få känna hur han känns att bära på bröstet. Längtar. MEN ibland kan hans sparkar göra ont.. han är definitivt starkare nu. Ibland träffar han nog nerver och då är det inte skönt hehe. Vågar knappt tänka på senare veckor i graviditeten när han väger närmare 2-3 kg och har det trångt där inne. En fot på levern kommer nog inte kännas så skönt ;)

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Oj vad fort de går 🥰🥰nouw.com/jenniesh
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229