tjejer

Uppdate Liseberg

Vi har åkt helix, uppsvinget och höjdskräcken än så länge samt lyxat oss på Burger king hehe... Är det Liseberg så är det!;D

Blev dock lite besviken på min hamburgare åtminstone till utseendet.. När jag väl ska cheata med något riktigt onyttigt vill man ju att det ska vara en riktig, rejäl burgare.. Inte detta lilla mesen haha;)


Om jag ska vara ärlig är Helix lätt den roligaste attraktionen på Liseberg för den har ALLT! Jag skrattade galet mycket under hela åkturen och skrek hur högt som helst haha;) Lisa och jag satt längst bak i helix och det var verkligen galet roligt! Dock var det lång väntetid! 1,5 timme stod vi i kön.. Men det var det verkligen värt ;)

Nu står vi i kö igen.. Standard på sommaren! Vi ska åka Balder nu som definitivt också är en stor favorit för mig, den är superrolig! Pappa var så snäll och köpte lite godis till mig - en sur melon, precis som förr i tiden då jag var liten och alltid ville ha det hihi
  • tjejer
  • 12 237 visningar
  • Nära Johanneberg, Göteborg

Gillar

Kommentarer

iii
iii,
Lite spontant såhär, känns som vi har lite saker gemensamt! Tycker du borde adda mig på snapchat "fredrik00000000" det är 8a nollor ;) hörs där då ;)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229