Upp-Laddad och redo tjej!

Hej finisar!

Idag har nog varit min absolut mest effektiva pluggdag inför tentan hittills. Jag har totalt struntat i lusten att kolla serier eller ligga i solen, det har istället varit full fokus och produktivt arbete. Jag känner faktiskt att jag fått ut mycket utav denna dagen och är riktigt nöjd nu :)

Samtidigt som jag är väldigt nöjd är jag också ganska seg i huvudet. Jag VILL verkligen till gymmet nu för att få köra igenom överkroppen lite. Jag funderar faktiskt på att köra på almedal eftersom jag kan promenera dit. På så vis får jag in både vardagsmotion och även lite kvällssol på mig :D

Känner ni igen känslan när man verkligen inte kan plugga mer en dag och längtar starkt till gymmet? SÅÅ jag just nu!

Jag har förresten ett riktigt skönt tryck i hela kroppen nu eftersom jag har en vana att mumsa på riskakor medan jag läser. Under tenta-veckan struntar jag i hur smart det är... jag äter för att prestera helt enkelt, och för att det är gott. Kan väl skylla på att min hjärna förbränner så mycket glukos att jag tjäna på att tillföra det kontinuerligt...sådär... ett helt paket.. hehe ;)

Musklerna svullnar upp och jag får tydliga ådror på händerna också haha :P Gör mig bara ÄNNU mer taggad på gym som ni säkert förstår? Jag är upp-laddad med kolhydrater och motivatiooooon!

Det känns nästan som att jag inte kommer behöva "NOVA" för pumpet idag men kanske ska ta lite ändå bara för skojs skull... lär bli kul ;) Jag personligen älskar ett bra pump just när jag kör överkropp.. känner mig stark och muskulös då vilket motiverar mig ytterligare till träningen!

Läs mer om NOVA som pumpstimulant HÄR eller i mitt inlägg igår. Den innehåller bara de ämnen som faktiskt ger ökad blodtillförsel i musklerna men inget koffein. Perfekt om man är känslig eller vill träna på kvällen fast ändå få pump ;) Smakar persika... inte min favorit kanske men effekten var det inget fel på haha!


Vad tränar ni idag?

Gillar

Kommentarer

Stina
Stina,
Tränar du bröst någon gång? Om inte - varför?

Krammm
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
nej, jag tycker det känns obehagligt med implantaten bakom muskeln 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Anna
Anna,
Hej! Jag undrar vad ni som läser till dietist lär er om hypotyreos? De dietister jag träffat har ingen koll på sjukdomen och verkar tro att man inte kan ha fel på ämnesomsättingen. Vad är din syn på detta? Blir glad om du svarar!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ännu har vi inte berört den specifika diagnosen i sig men vi pratar om hypotyreos i andra sammanhang 😊 vi vet att det är en otillräcklig prod av hormoner från sköldkörteln som kan leda till ökad vikt, trötthet, depression mm. Det är absolut en sjukdom som påverkar hela omsättningen i kroppen, inget snack om den saken 😊 så långt är vi med i alla fall. nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229