tänkvärt

Update 2 days out

Hej världens bästa!

Det har varit lite radio silence från min sida idag. Det börjar rycka rejält i tävlingsnerverna och jag har behövt lägga tankarna på annat. Alla tankar är tyvärr inte snälla, för mig har det hjälpt att vara sysselsatt utanför blogg och instagram. Jag ville inte vara fitness idag (hur mystiskt det utlåtandet än må vara) utan idag ville jag vara en helt vanlig Svensson haha!

Men bara för att jag ville ha ett "Svensson-liv" idag betyder inte det inaktivitet eller dylikt. Tvärt om faktiskt! Fitness och träning behöver / är inte samma sak. Jag har verkligen hunnit med massor idag, både i träningsväg och gällande hushållet :)

Eftersom vädret var fullkomligt magiskt idag tog jag tillfället i akt och pep ut på en morgonrunda i solen innan frukost. Just motion utomhus ger positiv påverkan på mitt sinne och sinnestillstånd. Efter cardion åt jag snabbt frukost innan jag packade träningsväskan och drog till gymmet. Eftersom jag varken tömmer eller fyller något speciellt fortsätter jag leva typ som vanligt. Självklart försöker jag äta upp mig lite i just kolhydrater för att lagra in glykogen efter träning osv, men tidigare har jag inte haft speciella påfyllardagar så varför ska jag ha det nu? Min kropp är inte van att hyperinlagra och risken känns större att det slår över och jag får en slätare form än annars.

Bild från gymmet i morse! Blev lite gott och blandat för min del.. Lite hamstrings, lite rumpa, axlar, armar och mage! Passet kändes bra men jag har i ärlighetens namn varit riktigt självkritisk idag med flera tuffa kommentarer innanför pannbenet. Känns bättre nu igen dock varav jag vill blogga nu. Det är svårt att ge av sig själv på sociala medier när man inte trivs själv. Men som sagt, nu har jag kommit på bättre tankar och lyckats smula sönder självkritiken. Power to ME <3 


Efter en intensiv timme på Krokslätt tog jag mitt pick och pack och promenerade till Ica Maxi i solskenet. Även detta var avkopplande och med enbart positiv musik på min spellista fick jag upp humöret lite ;) Missförstå mig inte - motivation och lust att tävla finns... Det är bara den egna pressen jag sätter på mig själv som är tuff att hantera. Jag jobbar verkligen på det och är medveten om det i alla fall!

På Ica fick jag handlat lite smått och gott, bland annat livsmedel till en skoluppgift vi fått. Vi ska energinberika mat till A-kost och E-kost anpassade till sjukhus både med naturliga livsmedel (som oljor, smör, grädde osv) samt med tillskott (kolhydrats-pulver, proteinpulver osv) Vi har faktiskt först fått skapa en egen dagsmeny som vi näringsberäknat och trixat fram och tillbaka med mått och mängder. Nu skall 2 av dessa maträtter tillagas både som A-kost och E-kost i våra egna kök!;) (E-kosten skall vara ca 1/2 storleken av A-kosten men innehålla lika mycket kalorier)

Jag promenerade faktiskt återigen hem i solskenet med matvarorna (svettigt!) innan jag fick ligga nån timme i solen, kvalitetstid med min sambo och sedan lagade jag skoluppgiften som Jonas gladeligen åt av haha!

Det är riktigt häftigt hur man kan energi och proteinrika mat upp till samma mängd energi på liten volym :D

Efter matlagningen som allt tog sin lilla tid fick jag även dammsugit, dammtorkat och sköta kattlådan innan jag sprang till spårvagnen... :p Ska möta upp Maria för att fixa ett par lyxiga fransar till scenen.

Snacka om full rulle idag!! Är dock fylld med energi och nu är även mitt psyke snällt mot mig så hoppas på en bra kväll!

Gillar

Kommentarer

Madeleine
Madeleine ,
Du klarar det! Tycker det är häftigt att se ett annat upplägg inför denna tävling än förra, inte att jag menar att ena är bättre än andra men det känns som en sund satsning i mina amatörögon. Ser fram emot imorgon! Lycka till! 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack Madeleine! Kul att få din feedback.. känner helt samma som dig. Denna satsningen har jag mått mycket bättre 😊 kramis nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229