Hälsa, Dietist

Unnade mig "sovmorgon"

Godmorgon mina fina!

Jag är ordentligt nöjd över de senaste träningsdagarna faktiskt. Känner det överallt i kroppen och liksom flyter på den vågen. Låter den ge mig motivation. Njuter av träningsvärk och ger mig själv en klapp på axeln. Försöker liksom bli bättre på det, klappen alltså, att se alla små ting som också rör mig. Jag är duktig på att se annat och uppskatta många andra saker som ni vet ;)

Extra nöjd är jag nu eftersom det blev ett riktigt bra ryggpass i går kväll trots att jag inte hade lust först (!) Precis som jag i princip lovade innan räcker det med att börja. Har man väl börjat är man liksom igång ;) Så är det!

I och med gårdagens träning var det en rätt så trött och belåten tjej som mumsade 2 generösa portioner ris med kyckling och wokgrönsaker i går kväll, sedan somnade gott. Sov sov en baby. I morse då när klockan ringde tog jag ett aktivt beslut att inte vara aktiv hehe. Jag kände mig i behov av lite "sovmorgon" och vila från cardion faktiskt. Brukar definitivt uppleva att den tillför mycket positivt till mina mornar men behöver också vila. Sömn medför också mycket positivt :)

Sov därför till halv sex istället (!) vilket var ljuvligt haha! Redo för en intensiv tisdag på hematologen idag ;)

Gillar

Kommentarer

Josefineborin
Josefineborin,
När din sovmorgon är till halv 6!😱 När brukar du gå upp? Du är btw så grym!nouw.com/josefineborin
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Söt du är! Jag brukar gå upp vid halv fem typ 😊nouw.com/fitnessjulia
ainastrand
ainastrand,
Åh vad fint hår du har!nouw.com/ainastrand
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack 😃 jag försöker så gott jag kan med att fixa det 😉nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229