Hälsa, Träning, Fitness

Underbara träningshelg!

Godmorgon måndag - du är välkommen!

Ja så känns det faktiskt. Måndagen är inte alls jobbig utan tvärt om: rolig och intressant. Det hör delvis samman med mitt val av yrke.. oerhört föränderligt och oförutsägbart, kan hända i princip vad som helst idag, vem vet vad som står på tur. Det kan också höra samman med helgen som nu ligger bakom mig. En fantastisk helg investerad i det viktigaste för mig.

Denna helg har jag verkligen checkat av samtliga punkter på min egen personliga topplista. ALLT jag värdesätter har jag nu fått ägna tid åt och därför tror jag att måndagen känns extra välkommen. Jag är redo att ge till ska eftersom jag själv har fått. Makes sense? ;)

Helgen har inneburit familjetid i massor, utveckling för mig på personligt plan, min kusin Olivia gick vidare till andra chansen (nästa helg!) och jag har haft en fantastisk träningshelg!

Träningen har verkligen varit mångfasetterad. Både lördag och söndag hann jag med cardio och även styrketräning.

Jag har promenerat morgonpromenad på över en timme innan frukost, jag har löptränat två gånger ute trots minus 7 respektive minus 9...
- 7.4 km lördag i lugnare tempo (45 min) och 4.7 km igår eftermiddag på under 20 minuter (!) Jonas cyklade jämsides med mig hela vägen och stöttade vilket var både mysigt och motiverande :) Utöver det tränade jag ett hårt benpass i Alingsås, även där med Jonas som stöttning och coachning.

Känner mig verkligen nöjd över samtliga beståndsdelar av min helg som inte kunde bli bättre någonstans! :) SÅ REDO för nya utmaningar på jobbet!

Gillar

Kommentarer

Emiliaaelenor
Emiliaaelenor,
Så peppande !! Grymt 😍nouw.com/emiliaaelenor
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta 😃nouw.com/fitnessjulia
Paola
Paola,
Såå mysig helg vi haft sötis 😘💕
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
otroligt mysig 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229